Problemele nu se mai opresc pentru Nicolae Botgros. A fost la un pas să-și piardă vederea

Problemele nu se mai opresc pentru Nicolae Botgros. A fost la un pas să-și piardă vederea
Nicolae Botgros pare că nu mai iese din situația în care se află de un an și ceva. Acum, s-a îmbolnăvit el.

Nicolae Botgros, unul dintre cei mai iubiți artiști ai muzicii populare, a ajuns pe mâna medicilor. Situația e destul de gravă.

Problemele nu se mai opresc pentru Nicolae Botgros. A fost la un pas să-și piardă vederea

Atâta supărare cât a strâns în ultima perioadă, dar și stresul au pus stăpânire pe Nicolae Botgros și i-au agravat starea de sănătate. Artistul avea probleme cu ochii, dar pentru că era din ce în ce mai rău a fost obligat să plece de urgență în Germania să se opereze.  „Nu e un secret, chiar acum m-am întors de la Munchen, m-am operat de cataractă, era avansată pe fond de stres. Acum sunt foarte bine, văd lumea altfel”, a declarat Nicolae Botgros.

Prima aniversare fără soția lui

Patru ani, Lidia Bejenaru i-a fost alături la bine și la greu, dar din păcate aceasta s-a stins anul trecut din cauza unei complicații făcute în urma unei intervenții chirurgicale. Artistul a avut prima aniversare fără ca ea și sufletul i s-a rupt în mii de bucăți.

„M-am trezit cu niște gânduri care mă apasă din punct de vedere moral, omenesc. Dar, copiii mei, Cornel, Cristi, Nicoleta și toți cei care sunt lângă sufletul meu, îmi dau putere pentru că sunt lângă mine la momentele grele și cele frumoase”, a dezvăluit artistul.

În urmă cu 12 ani, și-a pierdut mama de ziua de naștere

Aniversarea îi trezește lui Nicolae Botgros și mai mare suferință, pentru că în urmă cu 12 ani mama sa a plecat la cele veșnice chiar de ziua lui de naștere.

„Nu preconizăm să facem o sărbătoare, ci o pomenire. Se împlinește jumătate de an de când soția a plecat în ceruri, iar mama mea a fost înmormântată în urmă cu 12 ani, vreau să fac o masă de pomenire la care am invitat multa lume. La anul, când voi împlini 70 ani, voi face o aniversare și pentru mine”, a spus dirijorul cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: mamaplus.md

Recomandarile noastre