Nicolae Botgros, lovitură după lovitură. „Dumnezeu îi alege anume pe cei mai buni”

Nicolae Botgros, lovitură după lovitură. „Dumnezeu îi alege anume pe cei mai buni”
Sunt trei luni de când și-a pierdut soția și durerea nu se poate șterge din sufletul lui Nicolae Botgros.

Maestrul Nicolae Botgros a luat o decizie radicală. Sufletul îi este sfâșiat în bucăți și spune că nu se mai poate întoarce acolo.

Nicolae Botgros, lovitură după lovitură. „Dumnezeu îi alege anume pe cei mai buni”

Cu doar trei luni în urmă, Nicolae Botgros rămânea fără partenera de viață, femeia fără de care, spune maestrul, nu-și vede viața. Soția sa, îndrăgita cântăreața Lidia Bejenaru a plecat într-o lume mai bună, dar lăsând în urmă o imensă durere și tristețe.

De când aceasta nu mai este, maestrul nu a mai putut să intre în apartamentul în care cei doi au locuit și stă în casa băiatului. În această situație, dirijorul a luat o hotărâre. Va vinde locuința. „Stau la dânsul pentru că e vorba să mă mut acolo cu totul. E vorba să vând apartamentul, să-l dau că n-am să pot trăi, îmi vine greu. Sunt multe amintiri acolo, e greu”, a declarat Nicolae Botgros la Antena Stars.

Merge de două ori pe zi la mormântul soției

Mai mult, acesta merge la mormântul soției de două, trei ori pe zi. Simte că acolo își liniștește sufletul.

„Merg când dă Dumnezeu și de două ori pe zi, și de trei ori, dar mă duc de două ori pe zi regulat. Am fost dimineață la 8 și ceva și acum am terminat repetiția și merg spre dânsa”, a mai spus aceasta.

Distrus când a auzit de plecarea lui Petrică Mâțu Stoian

Nicolae Botgros a rămas fără cuvinte și când a auzit că Petrică Mîțu Stoian a trecut la dreapta Domnului. ”Este dureros, pentru mine, pentru Orchestra Lăutarii Chișinău, pentru toţi cetăţenii acestei republici (Republica Moldova) unde Petrică Mîţu Stoian venea cu bucurie în casele noastre.

Ne-a pălit, ne-a trăznit această veste extraordinar de tare. Nu pot să cred în primul rând acest lucru. Petrică era imens, cânta cu noi, un băiat vesel, zdravăn, curat. Am pierdut de la Maria Tănase încoace mulţi artişti. Nu ştiu de ce pandemia asta loveşte atât de tare în artişti. Pun întrebarea în fiecare zi: de ce artiştii suferă cel mai mult în această pandemie?

Ştiu că şi medicii suferă, dar artiştii suferă foarte mult. Am avut 5-6 oameni care au plecat într-o săptămână. Îmi pare rău. Petrică avea foarte multe de vorbit, avea multe de spus publicului, oamenilor care l-au iubit. Sunt milioane de oameni îndoliați. Îl plâng, îi plâng cântecele.

Acest om a lăsat o urmă extraordinar de mare pe acest Pământ. Îmi pare nespus de rău. Dumnezeu îi alege anume pe cei mai buni. Chiar nu demult am pierdut soţia, ştiţi foarte bine. Îmi pare nespus de rău! Dumnezeu îşi alege oamenii acolo sus!”, a afirmat maestrul.

Sursă foto: ZGD.md și Facebook