Nicole Cherry începe anul nou cu stângul. După ce s-a confruntat cu probleme de sănătate, a dat de altă belea

Nicole Cherry începe anul nou cu stângul. După ce s-a confruntat cu probleme de sănătate, a dat de altă belea
Sfârșit de an cu ghinion pentru Nicole Cherry. Tocmai în Ajun de Revelion, artista a avut un accident și a rămas cu mașina pe butuci. Tocmai acum când spune că avea nevoie ca de aer de autoturism.

Din păcate, pentru o perioadă mașina nu va putea folosi, iar acest lucru o scoate din sărite pe cântăreață. În plus, ea spune că s-a speriat îngrozitor, chiar dacă accidentul nu a fost unul grav, pentru că se afla la volan.

“Nu am văzut senzori, nu am văzut nimic, nu era, nu știu…. A fost o neatenție, nu știu”

„Doamne, am avut o zi…Nu vreți să vă imaginați! Am lovit mașina, o porcărie. M-am urcat pe ceva pe care nu trebuia să mă urc. Nu am văzut senzori, nu am văzut nimic, nu era, nu știu…. A fost o neatenție, nu știu. Efectiv, e un făcut… și asta mi-a stricat tot cheful. Chiar aveam nevoie de mașină în perioada asta. Aia e”, a spus Nicole Cherry pe contul de socializare.

Cu perfuzia la mână

Nicole Cherry s-a confruntat luna aceasta și cu probleme de sănătate. Pentru că a muncit mult prea mult, iar stresul s-a acumulat, a avut nevoie de ajutorul medicilor. Ea a publicat chiar și un videoclip în care apare cu perfuzia la mână.

„Petrecere de seară, nu vă panicați, vin! Din seria: Ori la bal, ori la spital, am ales balul”, a spus atunci frumoasa cântăreață.

Filmul în care a jucat va avea premiera în câteva zile

Una peste alta însă, 2022 a fost un an extrem de bun pentru Nicole Cherry. Artista s-a căsătorit cu alesul inimii sale, și-a botezat minunea de copil și a devenit și actriță. Nicole a jucat în filmul Romina, viața mea, peliculă care urmează să aibă premiera în câteva zile, iar vedeta abia așteaptă. „De Crăciun, cel mai probabil o să mă vedeți în cinema pentru că o să fie lansat filmul „Romina, viața mea”.

Momentan, sunt într-o perioadă extrem de aglomerată, cu concerte, cu filmări, stau și cu Anastasia, deci e o perioadă aglomerată, dar frumoasă. Încerc să mă bucur de fiecare parte așa cum mi-o dă Dumnezeu, să o iau de-a gata. Încerc să mă și odihnesc atunci când pot pentru că este o perioadă solicitantă.”, a spus Nicole Cherry pentru Ego cu o lună în urmă.

Recomandarile noastre