Nicoleta Nucă, planuri de viitor. Vrea să se stabilească în Australia și să joace în filme

Nicoleta Nucă, planuri de viitor. Vrea să se stabilească în Australia și să joace în filme
Când a apărut pentru prima dată la X Factor i-a lăsat cu gura căscată pe jurați, fascinați de vocea incredibilă a moldovencei.

Femeie versatilă, căreia îi place mereu să experimenteze, Nicoleta Nucă știe exact unde vrea să ajungă.

Nicoleta Nucă, planuri de viitor. Vrea să se stabilească în Australia și să joace în filme

Când a fost concurentă la X Factor a fost în echipa lui Ștefan Bănică Junior. Din păcate, relațiile dintre ei au durat doar doi ani, apoi fiecare și-a văzut de viața lui, iar Nicoleta nu a mai ținut legătura nici cu marele artist, nici cu ceilalți colegi. „A și trecut mult de atunci, cred că sunt șapte, opt ani.

Sper că toți sunt bine și fiecare ne vedem cu siguranță de cariera noastră. Nu am mai reacționat prea mult cu Ștefan Bănică. Am cântat doar doi ani după X Factor, în concertul lui. Doar cam atât”, a declarat Nicoleta într-un interviu pentru Playtech.

Nu-și dorește un copil

Nicoleta are o relație minunată și se pregătește de nuntă, însă nu-și dorește un copil. Dar când acest lucru se va întâmpla, ea își dorește să se stabileacă în Australia, unde consideră că are toate condițiile creșterii și educării acestuia. „Bali rămâne în continuare un vis al meu, dar m-aș muta în Australia.

E aproape și de Bali, dar, totodată, oferă și posibilități de viață foarte bune. Așa că, cea mai bună opțiune, la un moment dat, ar fi să mă mut acolo. Nu este deja un plan bătut în cuie, ci unul de viitor. Atunci când voi simți că este momentul potrivit, poate când hotărâm că ne dorim copii și vrem să le oferim un viitor mai bun, o vom face”, s-a destăinuit cântăreața. Și mai are o mare dorință: să joace în filme.

Nu exclude participarea la America Express

Pe de altă parte, Nicoleta e tentată să participe și la America Express, dar alături de iubitul său, dar nu vrea să audă de competiții gen Survivor. „La America Express da, pentru că aș avea mai multă siguranță și încredere fiind cu partenerul meu, că ambii vom lupta în aceeași direcție. La Survivor nu mă văd. E riscul foarte mare de accidentări. Am ajuns până la vârsta asta, 28 de ani, întreagă și nevătămată, fără nicio luxație la activ și aș vrea să rămân în continuare așa”, a mai spus artista.

Sursă foto: instagram