Nikita de România, celebra bătăușă blondă, în comă. Fiicele ei: „Dacă moare, murim și noi”

Nikita de România, celebra bătăușă blondă, în comă. Fiicele ei: „Dacă moare, murim și noi”
Celebra „bătăușa din București” Nikita, cea care, cu un deceniu în urmă făcea show la emisiunile de scandal certându-se t cu alte vedete din România, a ajuns rău de tot.

Nikita de România (fosta vedetă și-a luat numele de la protagonista unui serial care-i semăna fizic și la apucături) a plecat din țară pentru a reuși să își întrețină copiii. Recent, aceștia au făcut un anunț teribil. Potrivit celor ultimelor informații, Nikita s-ar afla într-o stare critică la spital, pe patul de moarte, mai precis, în comă. Anunțul a fost făcut de fetele sale. „Mama e în comă de duminică. Noi, Cristina și Vanessa, vă rugăm să vă rugați să vină acasă. Murim și noi dacă mama nu mai vine”, este mesajul postat de fiicele sale pe pagina de Facebook deținută de Nikita.

Internauții se întreabă dacă informația este reală și dacă, nu cumva, ar fi doar o glumă proastă sau o manevră pentru a atrage publicitate.

Nikita ar fi în comă, dar nu e 100% sigur

Nikita ar fi în comă de pe data de 31 iulie. Potrivit Spynews.ro, fetele fostei vedete nu au dorit să ofere mai multe detalii cu privire la starea celei care le-a dat viață.

Amintim că abia în primăvara acestui an s-a aflat că Nikita de România s-a mutat în Spania. Ea a renunțat la aparițiile televizate și la scandalurile care au consacrat-o și lucra la o primărie din peninsula Iberică. Conform presei Nikita a reușit să primească locuință și și-a cumpărat o mașină. Conform presei, în 2019, Nikita de România ar mai fi avut probleme grave de sănătate, suferind, atunci, un atac de cord.

Cine este Nikita de România

Nikita de România, supranumită „Fata de cartier” și „Bătăușa din Piața Romană” a devenit cunoscută în anii ’90, datorită numeroaselor scandaluri în care a fost implicată. Ea intervenea cu forța în caz de conflict și nu se ferea să se impună cu bătaia.

Despre fosta vedetă, acum în vârstă de 48 de ani, se știe că se numește în acte Mihaela Ispas și că a avut o copilărie grea, căci părinții o băteau deseori. La o vârstă fragedă, Nikita a decis să fugă de acasă, apoi a căutat să devină celebră, folosindu-se de ceea ce știa și stăpânea cel mai bine – forța pumnului. Ea s-a căsătorit, iar relația cu soțul său a fost una publică, dat fiind faptul că scandalurile dintre ei au ajuns subiect în emisiunea moderată de Dan Capatos.