Nimeni nu a crezut că și-a ucis iubitul din joacă. Valiza cu bucluc a „vorbit”, iar acum începe procesul

Nimeni nu a crezut că și-a ucis iubitul din joacă. Valiza cu bucluc a „vorbit”, iar acum începe procesul
O femeie din Florida, SUA, care și-a băgat iubitul într-o valiză, i-a filmat strigătele de ajutor și apoi l-a lăsat să moară sufocat, se pregătește apară în fața juraților sub acuzația de Crimă de gradul doi.

Inițial, s-a crezut că este dragoste cu năbădăi. Că, geloasă, o femeie și-a închis iubitul în valiză și l-a lăsat să moară. Acum începe procesul unui caz teribil.

Procesul „Valiza” este așteptat cu interes de publicul american fiindcă atunci când s-a aflat despre faptele comise de femeia acuzată toată lumea a fost bulversată, scrie evz.ro.

Omorul cu ajutorul valizei s-a petrecut în 25 februarie 2020

Poliția din Florida s-a confruntat cu un caz incredibil în cursul zilei de marți, 25 februarie 2020. O femeie de 42 de ani, care a apelat 911, a declarat că s-a jucat cu iubitul ei de-a v-ați ascunselea și acesta a murit sufocat în valiză.

Aceasta a fost versiunea pe care Sarah Boone a servit-o șerifului și polițiștilor care au descins în casa din Winter Park, Orange, în jurul orelor 13.00, după ce femeia sunase să ceară ajutor.

Sarah a declarat polițiștilor că după ce au cam băut în noaptea de duminică spre luni, au decis să se joace ”De-a v-ați ascunselea”. La un moment dat, au căzut de acord că ar fi amuzant ca iubitul ei, Jorge Torerez Jr., 42 de ani, să se bage într-o valiză. Ea a închis fermoarul, au mai râs, apoi Sarah a adormit, răpusă de alcool. S-a trezit după câteva ore, când i-a sunat telefonul. Abia când s-a dezmeticit și-a amintit de jocul lor din noapte și s-a dus la valiză. Jorge, însă, nu mai era în viață. Murise sufocat.

Ea și-a sunat fostul soț, care a ajuns la domiciliul ei și i-a spus să sune la 911.

Femeia a susținut că a fost o moarte accidentală și părea afectată atunci când relata șerifului ce se întâmplase. Echipa de criminaliști a strâns de prin casă probe.

A doua zi, Sarah Boone a fost arestată și pusă sub acuzarea de omor.

Probele care au încriminat-o pe Sarah Boone

Momentul în care Sarah Boone a fost arestată, în 2020

Medicul legist a descoperit o tăietură lângă buza bărbatului, precum și o vânătaie în jurul ochiului.

De asemenea, polițiștii au căutat în telefonul femeii. Acolo au găsit și au vizionat două filmulețe în care se vede cum Sarah râde de Jorge și-l ceartă când acesta era închis în valiză. Bărbatul îi strigă numele și îi spune să deschidă că nu mai poate respira.

„Pentru tot ce mi-ai făcut… Dă-te dracu”, spune femeia râzând.

„Nu pot dracului să mai respir, serios”, se aude Jorge Torres strigând din valiză .

„Da, asta faci când mă sufoci”, răspunde ea. Apoi adaugă:

„Asta e ce meriți tu. Așa mă simțeam și eu când mă înșelai”, spune ea în videoclipul de două minute.

Șeriful a spus presei americane că într-unul dintre videoclipuri se vede valiza cum se mișcă în timp ce bărbatul din interior încerca să iasă și-și implora iubita.

Prin urmare, filmările, făcute chiar de ucigașă, dovedesc un omor cu sânge rece pe care Sarah Boone a încercat să-l ascundă printr-o minciună.

Femeia își bătea frecvent partenerul

De altfel, Sarah a mai avut conflicte violente cu partenerul ei. Se băteau amândoi, dar se pare că femeia era mai aprigă.

Sarah Boone a fost arestată în iunie 2018 pentru o încercare de strangulare împotriva lui Jorge Torres și a fost, de asemenea, amendată în urma unui alt incident la domiciliu.

Un an mai târziu, în 2019, Sarah Boone a fost arestată de două ori, sub acuzația de violență.

Recomandarile noastre