Excusiv. Viviana Sposub a venit la București cu o valiză, acum se mută cu duba plină

Excusiv. Viviana Sposub a venit la București cu o valiză, acum se mută cu duba plină
Noua iubită a lui George Burcea a fost tare ocupată în ultima perioadă, dar acum, revenită pe rețelele sociale, după săptămâni de pauză, știe cum să capteze atenția. Nu ne referim aici la topurile mulate pe care le îmbracă. Ci la faptul că pleacă de acasă.

Viviana Sposub a venit la București cu o valiză, acum se mută cu duba plină. Fosta prezentatoare a rubricii Meteo și asistenta TV a hotărât să facă un pas  hotărâtor. Pleacă din apartamentul în care a stat ani de zile cu chirie.

La 19 de ani s-a mutat în București. Toate lucrurile pe care și le-a adus cu ea încăpeau într-un singur bagaj. I-a fost greu. Teribil. „Plângeam în fiecare zi! Cam atât de greu mi-a fost când m-am mutat în București. Nu aveam pe nimeni, dar aveam un vis. Visul de a fi pe micile ecrane a fost în mintea și sufletul meu întotdeauna. Pentru asta m-am pregătit de mică! Nu cred că a existat în Botoșani vreun eveniment sau spectacol pe care să nu îl prezint sau la care să nu cânt. Asta știam cel mai bine să fac.

Cu toate astea, mutarea în București a venit ca o schimbare a situației, însă nu pentru mult timp. Dacă în primul an de facultate m-am concentrat doar pe studii și nu am mai făcut nicio acțiune către pasiunea mea, în al doilea an de facultate am decis să fac ce îmi spune inima. Am urmat cursurile de televiziune și m-am perfecționat, iar prima oportunitate de a-mi începe cariera în televiziune nu a întârziat să apară”, a declarat actuala iubită a actorului George Burcea.

Viviana Sposub a venit la București cu o singură valiză

Vedeta a dezvăluit cum a fost mutarea în capitală. „În 2017, după un an petrecut la cămin, m-am mutat în chirie.  Astea au fost toate bagajele cu care am plecat. Am venit în București doar cu o valiză. Iar acum, după cinci ani de capitală, cam atâtea bagaje am strâns. Mi-a trebuit o dubă întreaga. Și încă nu am mutat tot!”, a dezvăluit Viviana Sposub într-o postare pe InstaStory.

Încă nu a dezvăluit unde se mută, sau dacă a decis să locuiască de acum încolo împreună cu iubitul său George Burcea.

Acesta nu a făcut nicio mențiune despre așa ceva în public.

Sursa foto: Instagram

Jack Nicholson, o viață demnă de un film la Hollywood

Recomandarile noastre