Viviana Sposub și George Burcea s-au îndrăgostit la emisiunea „Ferma” de la Pro TV. Deși au întâmpinat critici și valuri de suspiciuni privind relația lor, cei doi îndrăgostiți sunt de nedespărțit. Recent, Viviana s-a întors la emisiunea „Vorbește lumea” după plecarea cântăreței Lora. Sore, Theo Rose și cei doi simpatici, Veverița și Coțofană, vor prezenta și ei alături de Cove. 

„După 1 an, mă întorc în familia Vorbește Lumea cu forțe proaspete, cu energie mega bună și idei pe care abia aștept să le împărtășesc cu publicul. Plecarea în Fermă a schimbat puțin direcția vieții mele, așa că pauza de la televiziune a fost binemeritată și mult dorită. Acum e, însă, momentul oportun să revin în acest proiect, iar faptul că formatul este diferit e o mare provocare pentru mine și întreaga echipă.

Îmi place foarte mult conceptul de Gașca Verii’ și mi se pare că vibe-ul fresh pe care îl vom aduce pe micile ecrane îi va bucura pe oameni. Hai să scriem un nou capitol de Vorbește Lumea!”, a transmis Viviana. 

Viviana Sposub și George Burcea n-au mai avut răbdare. Au arătat testul de sarcină 

Înainte de intrarea în direct, Viviana s-a filmat în timp ce era în culise. Alături de ea venise și George, pentru suport moral. Bruneta a arătat un test de sarcină pe care îl avea în mâna dreaptă și l-a dus în zona feței. Înainte să publice video-ul pe IG Story, vedeta a notat următorul mesaj: “Emoțiile de azi-dimineață”.  Testul de sarcină pare a fi unul rapid, însă, până acum, niciunul dintre ei nu a comentat nimic.

Nu se știe exact dacă emoțiile erau din cauza emisiunii, sau vinovat era testul de sarcină din mâna vedetei, însă George Burcea a preluat și el video-ul respectiv, ceea ce dă de gândit. Rămâne să vedem dacă a fost o alarmă falsă, sau dacă George Burcea va fi tătic pentru a treia oară. 

Foto: Instagram

De senzație! Ce afacere i-a făcut Alinei Vidican iubitul milionar. Cristi Borcea e amintire

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp