Thomas Anders de la Modern Talking, nerăbdător să ajungă la București

Thomas Anders de la Modern Talking, nerăbdător să ajungă la București
Luna septembrie se anunță cu evenimente de showbiz importante. Unele din cele mai mari vedete ale scenei ajung în România.

Thomas Anders de la Modern Talking e nerăbdător să ajungă la București. Considerat unul dintre cele mai influente staruri din istoria muzicii pop, legendarul artist cu voce inconfundabilă a făcut din Modern Talking cel mai de succes grup german la nivel global.

Criticii sunt de acord că hiturile lui au schimbat lumea muzicii. Amintim „You’re My Heart, You’re My Soul”, „You Can Win If You Want” ori „Cheri, Cheri Lady”. Iar aceste hituri vor răsuna în toamnă, pe Arena Națională la Forever Hit. Evenimentul are loc în data de 18 septembrie.

Thomas Anders de la Modern Talking corespondează cu fanii din România

Cofondatorul Modern Talking e foarte atașat de publicul său. El are fani în Romțnia, cu care corespondează. Pentru evenimentul de pe Arena Națională, Thomas Anders va veni cu propriul său band pentru a reda strălucirea autentică a hiturilor sale.

„Pentru mine, Forever Hit este cel mai important eveniment la care am aderat în 2021 după un an și jumătate de emoții și incertitudine. Vă promit că ne vom simți extraordinar.  Aștept cu nerăbdare data show-ului. Recunosc, în România, pentru mine a fost mereu grozav. Publicul e cald, inimos, prietenos, energic. Îmi place acest public special, educat, mă primește mereu cu inimile deschise”, a menționat artistul.

El își amintește o întâmplare emoționantă, care are legătură cu România. „Cândva, un român mi-a spus că muzica noastră a avut gustul occidentului în anii comunismului și că discurile, audiocasetele nostre se dădeau pe sub mână, la suprapreț. M-a mișcat povestea. Chiar de se multiplicau discurile underground, a fost  un context în care nu m-a deranjat pirateria audio”, a mai relatat Thomas Anders.

Alături de Thomas Anders/Modern Talking, pe scenele festivalului Forever Hit vor urca reporezentantivi ariști ai anilor ‘80-’90. Între aceștia amintim: Alphaville, Dr Alban, SNAP!, Ice MC, Sandra, Haddaway, Nana, C-Block, Tehnotronic, Londonbeat, Jenny (Ace of Base), Boney M, No Mercy, Captain Hollywood Project, Modern Talking Experience ori Mr President.

Sursa foto: Instagram, Hit Festival

Florin Călinescu și-a ascultat fanii. Noutăți despre emisiunea cu care va reveni pe sticlă

Recomandarile noastre