Madonna s-a întors la New York dezbrăcată

Madonna s-a întors la New York dezbrăcată
Regina muzicii pop și-a marcat întoarcerea în New York cu două selfie-uri postate pe Instagram. Vedeta a făcut schimbări radicale în viața sa și vrea să arate impecabil, în ciuda vârstei.

Asigurându-se că fotografiile sale sunt impecabile, Madonna s-a întors la New York dezbrăcată. Ea a folosit  un filtru special de „întinerire”, când s-a fotografiat purtând doar un sutien negru și o pereche de pantaloni scurți, de aceeași culoare. A însoțit imaginile postând și  textul: „Viață nouă. New York. Reinventare”.

Postarea apare după ce Madonna a confirmat că l-a înlocuit pe scenaristul Diablo Cody cu Erin Wilson pentru viitorul ei film biografic, scrie Daily Mail. Wilson e  cunoscută pentru scrierea unor scenarii de film precum Secretary sau The Girl On The Train. Într-o altă postare a Madonnei apar fotografii din camera ei în care deja lucrează la scenariu alături de Erin.

În aprilie, a apărut știrea că scenaristul Diablo a încetat să mai lucreze la scrierea scenariului despre filmul care prezintă viața Madonnei. Publicația Entertainment Weekly a confirmat că regizorul în vârstă de 42 de ani nu a părăsit de fapt proiectul. El ar fi lăsat versiunea finală în seama Madonnei și a trecut la un nou proiect.

Madonna își va regiza propriul film autobiografic

Madonna și Diablo au petrecut săptămâni întregi lucrând la scenariu și au făcut progrese bune. Pe de altă parte, se știe  despre Madonna că este foarte atentă la fiecare detaliu atunci cand vine vorba despre cariera ei. Este o perfecționistă. Și pentru că este vorba despre viața ei, este foarte atentă la modul în care lucrurile sunt prezentate.

Diablo avea nevoie de mai multă libertate și, în cele din urmă, a decis că nu mai poate contribui. S-a spus atunci că Universal Pictures căuta un nou scriitor, în speranța că filmul va urma seria succeselor unor filme biografice de muzicieni precum Bohemian Rhapsody și Rocketman.

„Madonna nu are nevoie de bani și nu va lăsa să se facă un film pe care nu îl consideră autentic”, relatează o sursa din anturajul vedetei. Din luna septembrie se știe că Madonna va regiza propriul film biografic.

Sursa foto: Instagram

A murit cel mai iubit soț din lume, 38 de văduve au rămas în urma lui