Nimeni nu a știut asta despre Alex Bodi. Ce-a făcut înainte de a deveni afacerist

Nimeni nu a știut asta despre Alex Bodi. Ce-a făcut înainte de a deveni afacerist
Când vine vorba de Alex Bodi, toată lumea știe că întoarce banii cu lopata. Dar fostul soț al Biancăi Drăgușanu a făcut lucruri la care nu s-ar fi gândit nimeni.

Trăiește o viață de lux și nu-și refuză absolut nimic. Din ce a trăit Alex Bodi înainte de a fi om de afaceri.

Nimeni nu a știut asta despre Alex Bodi. Ce-a făcut înainte de a deveni afacerist

Alex Bodi a făcut declarații incendiare despre trecutul său. Unul dintre cei mai curtați burlaci a mărturisit că a fost fotbalist. Și nu oriunde, ci pentru o echipă din liga trei a lui Real Madrid. De asemenea, Bodi a afirmat că a trecut prin mari greutăți și a fost nevoit să lucreze în construcții, unde nu avea nici pauză și nici mâncare.

“Nu aveam nici telefon mobil, mama plângea”

Am dat o probă de fotbal. Am reuşit prin cineva să merg la echipa lui Real Madrid care juca în a treia ligă. Mi-a oferit un salariu mai mic doar pentru a merge la antrenamente. Mi-au oferit 410 euro, mă costa abonamentul 50 şi ceva de euro. M-am luat cu un băiat să muncim o zi în construcţii, că auzisem că în Spania era cu construcţiile.

Nu era maşină de făcut ciment, nu aveam pauză, mâncare. Am plecat de acolo, ne pierdusem cu metroul prin Madrid, nu aveam nici telefon mobil, mama plângea.”, a dezvăluit Alex Bodi, pentru Antena Stars.

A intrat în afaceri cu două legende ale fotbalului mondial

Dar soarta i-a surâs lui Bodi și, în timp, a cunoscut persoane influente, ba chiar a intrat în afaceri cu două legende ale fotbalului mondial. E vorba de Roberto Carlos, fost jucător la Real Madrid și Patrick Kluivert de la FC Barcelona. Pentru că i-a mers mintea, a reușit să facă afaceri bune și să strângă o avere impresionantă.

Dacă pe plan financiar toate îi merg din pli, în viața personală se pare că nu a găsit încă femeia care să-l înțeleagă. După o căsnicie plină de urcușuri și coborâșuri cu Bianca Drăgușanu și multe relații cu dive, acesta e acum tot singur.

Sursă foto: instagram, impact