Laurette e toată numai iubire pentru un fotbalist: „Ești cel mai bun…”  

Laurette e toată numai iubire pentru un fotbalist: „Ești cel mai bun…”  
Pare că amândoi au dat uitării episodul din martie, în care ea a plănuit o întâlnire romantică cu un alt bărbat. Acum modelul Laurette și fotbalistul ei sunt mai îndrăgostiți ca oricând.

Laurette e toată numai iubire pentru un fotbalist și o arată în public. Marți, frumoasa mulatră, a lansat pe rețelele sociale mesaje pline de înțeles. Iubitul ei, fotbalistul Magaye Gueye, își sărbătorește ziua de naștere.

Dacă până acum nu era clar dacă s-au împăcat sau nu, acum clar că Laurette Atindehou și fostul ei iubit sunt din nou într-o relație, iar tânăra nu ezită să îi declare dragostea pe rețelele de socializare, mai ales de ziua lui. Magaye Gueye a împlinit astăzi 30 de ani.

Laurette e toată numai iubire

Laurette Atindehou și Magaye Gueye formează unul dintre cele mai controversate cupluri de la noi din țară, dar vor să demonstreze, amândoi, că, în final, dragostea lor învinge, indiferent de evenimentele neplăcute care au avut loc între ei.

Prin urmare, Laurette Atindehou s-a trezit dis de dimineață și i-a scris iubitului pe rețelele de socializare. „Astăzi este despre tine! La multi ani! Ești cel mai bun om, îmi faci zilele mai frumoase, ești întotdeauna un spirit puternic, curajos. Tu ești cel mai bun. Dumnezeu să te binecuvânteze. La mulți ani! Ești cel mai puternic jucător, talentat, inteligent și ambițios, ești cel mai bun câștigător”, a scris vedeta pe Instagram.

Scandal de Ziua femeii, la un hotel, cu un bărbat străin

Imediat după Ziua Femeii, Laurette a fost bătută de un individ într-un hotel din Capitală, după ce au programat acolo o întâlnire, în condițiile în care mulatra era, după cum știa toată lumea, iubita fotbalistului.

De la cel cu care avea întâlnirea, tânăra a primit cadou o lenjerie intimă de la un cunoscut brand de gen, american, practic, modelul indicat de ea, după cum a dezvăluit bărbatul. Lucrurile la hotel au degenerat, ajungându-se la agresiuni, și, ulterior, la declarații întărite cu mesaje scrise din care a reieșit scopul întâlnirii dintre Laurette și bărbatul respectiv.

Episodul respectiv, devenit cât se poate de public, i-a afectat destul de mult relația cu partenerul ei de viață. Cei doi au ajuns chiar să se despartă. La finele lui mai însă, cei doi au reușit să dea uitării presupusa infidelitate și scandalul și au plecat în vacanță împreună.

Sursa foto: Instagram

Marian Mexicanu și-a însurat fiul. Mama și bunica, Paula și Mioara Lincan nu au venit la cununia civilă

Recomandarile noastre