Nimeni nu o credea în stare de asemenea cuvinte pe soția lui Petre Magdin

Nimeni nu o credea în stare de asemenea cuvinte pe soția lui Petre Magdin
Petre Magdin cunoscuta vedetă TVR de altădată, în vârstă de 78 ani, a început săptămâna nu tocmai bine. El a acuzat probleme de sănătate.

Nimeni nu o credea în stare de asemenea cuvinte pe soția lui Petre Magdin. Totul a devenit public în contextul în care Petre Magdin,  aranjor muzical, cântăreț, compozitor, muzician, orchestrator, producător de muzică și realizator tv, de emisiuni muzicale si de divertisment, a avut o criză cardiacă.

În prezent,  deși nu este retras oficial din activitatea artistică, muzicianul trăiește retras la țară, alaturi de sotia lui, jurnalista Ana Moroșanu Magdin.

Soția lui Petre Magdin a relatat cele întâmplate

Soţia acestuia, Ana Moroşanu Magdin, şi-a informat prietenii, pe Facebook despre problemele de sănătate ale lui Petre Magdin. Cuvintele pe care le-a scris sunt de-a dreptul emoționante.


„Da, este adevărat, dragul meu, Petre, aerul inimii mele, mi-a dat mari emoţii în seara aceasta…, tensiunea mare, puls, sub 40…!  A primit îngrijirea necesară! Acum este un pic mai binişor…, a adormit…, îl voi păzi toată noaptea, va dormi cu capul în palma mea…, îi voi da aer din aerul meu, îi voi da viaţă din viaţa mea, inimă din inima mea…, aşa cum am făcut ori de câte ori a fost nevoie ca el să fie bine, ştiu că va fi bine, mâine, sigur îl voi invita la o plimbare pe jos…!

Prietenii care sună, îi rog să nu se supere, telefonul este pe silenţios, dar, din respect, am lăsat acest mesaj! Vă îmbrăţişăm tare, vă iubim mult şi vă mulţumesc pentru grijă”, a scris ea pentru a-şi linişti apropiaţii.

Vizionarul terapeut le-a ieșit în cale

O zi mai târziu a făcut un update, povestind ce s-a mai întâmplat. „Petre, se simte bine, tensiunea a revenit la normal, la fel și pulsul! Am știut și știu, că Dumnezeu ne iubește, nici de data aceasta nu ne-a lăsat la greu!

Azi, la pensiunea unde suntem cazați, a sunat la poartă cineva, era un băiat căruia i se stricase mașina, și, a oprit ca să îi ceară ajutor proprietarului, a intrat în foișorul în care stăteam cu Petre la aer, la un ceiuț…, băiatul, s-a uitat la Petre…, nu i-a venit să creadă că acolo unde intra să ceară ajutor, îl va vedea pe Petre Magdin, spunea că îi urmărea emisiunile, și-a arătat tot respectul și aprecierea pentru munca lui Petre…, apoi, i-a spus că vrea să îi facă puțină terapie…

I-a explicat în amănunt starea pe care o are, și, de ce…! Mai pe scurt, băiatul este energoterapeut… și vizionar! După vizita la Topraisar, iată, încă un vizionar, care, clar că nu întâmplător a trebuit să vină lângă noi, și, nici întâmplător nu i s-a stricat mașina chiar în dreptul casei unde noi suntem cazați pentru o vreme…! Dumnezeu lucrează prin oameni, se spune că este bine să fim atenți la semne! Mulțumim, Doamne, vă mulțumim, tuturor celor care ne sunteți mereu alături cu gânduri bune și iubire!”, a relatat soția lui Petre Magdin.