Anamaria Prodan vrea să facă bani din război. S-a întâlnit cu ambasadorul Rusiei

Anamaria Prodan vrea să facă bani din război. S-a întâlnit cu ambasadorul Rusiei
De la fotbal, la arme, pentru Anamaria Prodan n-a fost decât un pas. Cea mai sexy blondă din fotbalul românesc a luat atitudine.

Femeie hotărâtă, atunci când își pune în cap ceva, pe Anamaria Prodan nu o oprește nimeni.

Nimic nu o sperie. Anamaria Prodan a devenit intermediar în vânzări de arme și tehnologii de apărare

Potrivit informațiilor oferite de Fanatik, Anamaria Prodan nu doar că a devenit interesată de arme, dar a și început o afacere în acest domeniu. De altfel, vedeta și-a făcut apariția la Black Sea Defense and Aerospace Exhibition 2022 de la Romaero, București, unde a vorbit cu specialiști în domeniu și s-a fotografiat cu militari din mai multe țări.

Din ceea ce se cunoaște până acum, Anamaria Prodan are o firmă care nu produce armament, dar se ocupă de intermedierea vânzărilor de arme și tehnologii de apărare. Se pare că firma a fost deschisă în luna martie, după ce impresara a avut o întrevedere cu ambasadorul Rusiei în România.

Averea ei se ridică la o valoare între 40-60 milioane de dolari

”Am afaceri mai multe domenii, am în imobiliare, în domeniul sportiv, în fashion, în televiziune și am investit și în cryptomonede. (…) Toată lumea știe că fac bani din fotbal, dar fotbalul este o chestie de hobby, e un hobby foarte mare la mine. Dar eu nu stau în banii din fotbal”, a povestit Anamaria cu ceva timp în urmă.

Blonda este în topul revistei Capital, pe locul 141, care i-a cotat averea la o valoare între 40 și 60 de milioane de dolari. Recent, ea a lansat un parfum care îi poartă numele, în memoria mamei sale și a postat pe contul de socializare că, alături de doi asociați, a deschis și o sală de fitness în București. Tot pe contul de socializare, Anamaria Prodan a vorbit că a devenit partener și într-o companie de turism. Dar nu se oprește aici, pentru că mai vrea să facă o afacere cu vinuri personalizate.

Sursă foto: fanatik