Anamaria Prodan nu s-a abținut. I-a transmis un mesaj lui Reghecampf, când a aflat că a devenit din nou tată

Anamaria Prodan nu s-a abținut. I-a transmis un mesaj lui Reghecampf, când a aflat că a devenit din nou tată
Anamaria Prodan nu a putut sta deoparte de bucuria maximă ce i s-a întâmplat lui Laurențiu Reghecampf. Acesta va fi, în curând, fostul ei soț, însă astăzi tocmai a devenit, pentru a treia oară, tată de băiat.

Corina Caciuc, iubita lui Reghe, i-a născut acestuia un băiat, joi. Bucuria este imensă, pentru antrenorul Universității Craiova. El a postat o fotografie cu nou-născutul, dar și alta, în care apare alături de ceilalți doi copii ai săi, Luca, 21 de ani, și Laurențiu jr,., de 13 ani. „Astăzi dimineața s-a născut Liam, frățiorul vostru! Vă iubește tata”, a transmis antrenorul de fotbal.

Mesajul Anamariei pentru Reghecampf în ziua când a devenit tată a treia oară

Anamaria Prodan nu a rămas tăcută după ce Corina Caciuc a născut. Pentru Fanatik, impresara a dezvăluit că îi dorește antrenorului să aibă și mai mulți copii, să îl întreacă pe Cristi Borcea.

„Îl felicit pe Reghe pentru copil. Îi doresc să fie sănătos, să fie bine. Și lui să aibă putere, să mai facă copii, cât mai mulți, atâția câți își va dori el. Să îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, să aibă mai mulți”, a declarat Anamaria Prodan, la scurt timp după ce Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au anunțat că au devenit părinți.

Cât de mult se aseamănă Reghecampf și Borcea

Așa cum știți, Cristi Borcea are deja nouă copii, cu patru femei. Și, cupă cum s-a exprimat în trecut, nu s-ar supăra dacă ar mai face, măcar încă unul. Copiii lui Cristi Borcea cu prima soție, Mihaela Borcea sunt doi băieți și o fetiță: Patrick (23 ani), Melissa (18 ani), Angelo (18 ani). Cu a doua nevastă, Cristi Borcea mai are un băiat și o fată, pe George Alexandru (9 ani) și pe Gloria (6 ani).

În timp ce era căsătorit cu Alina Vidican, Cristi Borcea a avut o relaţie cu avocata Simona Dana Voiculescu. Din iubirea celor doi s-a născut o altă fetiţă, Andreina Carolyn Christine (13 ani). Cu actuala soție, Valentina Pelinel, Borcea are un băiat și o pereche de gemene: Milan (5 ani), Indira Maria și Rania Maria (3 ani).

Pe de altă parte, înainte de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf  a mai fost căsătorit cu o femeie. Cu Mariana Pfeiffer, antrenorul a făcut doi copii. Prima născută a fost Ana – Lisa, care din păcate a murit, la scurt timp, din cauza unor probleme de sănătate grave.

Apoi l-au conceput pe Luca, care are acum 21 de ani și cu care e asociat într-o firmă. Afacere în care e băgată și actuala iubită a tatălui său.

De asemenea, Reghe mai are un fiu, pe Laurențiu jr., din căsătoria cu Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan i-a luat înapoi mașina lui Reghe

În prezent, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt căsătoriți, dar în proces de divorț. Antrenorul de fotbal a fost cel care a depus actele pentru separarea legală, în toamna anului trecut. Ei au de împărțit și bunurile dobândite pe parcursul căsniciei, dar și să stabilească custodia băiatului lor, a lui Laurențiu jr. Chiar dacă partajul nu a fost făcut încă, Anamaria i-a luat antrenorului înapoi mașina Ferrari pe care i-a făcut-o cadou în trecut. Deja i-a schimbat numerele și umblă cu ea.

Probabil marcată de fericitul eveniment din viața lui Reghe, Anamaria Prodan s-a dus să-și descarce nervii într-o sală de fitness. Este pentru prima dată când impresara postează imagini din timpul antrenamentelor.

Ce spune Anamaria Prodan despre cariera lui Reghe

Pe de altă parte, conform As.ro, Anamaria Prodan e sigură că probleme din căsnicie şi relaţia extra-conjugală cu Corina Caciuc i-au afectat cariera antrenorului care a câştigat două titluri cu Steaua, în 2012-2013 şi 2013-2014.

„Acolo sunt mai multe probleme. Dacă nu e linişte, nu e profesionalism… Sunt mai multe. E un subiect pe care nu l-aş discuta, pentru că totul porneşte de la antrenor. Îmi pare foarte rău, pentru că Laurenţiu Reghecampf este un antrenor incredibil de bun, cu un potenţial fantastic. Cât timp a stat lângă familia lui, cât a stat lângă noi, l-a ajutat enorm. Am fost acolo lângă el secundă după secundă.

Este criza bărbatului când îşi caută amante, când face copii în afara căsniciei, este cumplit. Toate astea se reflectă pe meserie. Eu cred că da (n.r. – poate fi schimbat Reghecampf), pentru că se pierd bani atunci când se pierd trofee. Eu am fost şi în poziţia patronului. Nu ţi-e uşor să scoţi bani din buzunar şi să vezi că pierzi tot.

Probabil că va fi schimbare, e soarta fiecărui antrenor. Nu zic asta că e vorba de Reghe, sau de Mourinho. Când ratezi toate trofeele.. Să dea Dumnezeu să îl ţină, pentru că cine ştie, în momentul ăsta, ce se întâmplă cu el. Să dea Dumnezeu să îi vină mintea la cap şi să înţeleagă că meseria merge mână în mână. Dacă l-ai scrântit, e gata”, a spus Anamaria Prodan.

Sursa foto: Instagram, Playtech