Noi dezvăluiri în scandalul Asia Argento. Producătorul ”Fast & Furious” și-ar fi abuzat și fiica

Noi dezvăluiri în scandalul Asia Argento. Producătorul ”Fast & Furious” și-ar fi abuzat și fiica
Noi dezvăluiri în scandalul Asia Argento. Producătorul ”Fast & Furious” Rob Cohen și-ar fi abuzat fiica, pe când aceasta avea doi ani. Lanțul denunțurilor se mărește și ies la iveală detalii înfiorătoare.

Noi dezvăluiri în scandalul Asia Argento. Actrița italiană l-a acuzat pe producătorul francizei ”Fast & Furious” că ar fi abuzat-o sexual în 2002. ”M-a abuzat, făcându-mă să beau GHB (Acid gamma-hidroxibutiric, cunoscut ca medicament psihoactiv – n. red.), avea o sticlă întreagă. La vremea respectivă chiar nu știam ce e. M-am trezit a doua zi, goală, în patul lui”, a povestit actrița. 

Un purtător de cuvânt a declarat pentru revista People că Rob Cohen neagă toate acuzațiile. ”Domnul Cohen neagă vehement acuzația de agresiune a Asiei Argento, lansată împotriva lui, pe care o consideră absolut falsă. Când au lucrat împreună, au avut o relație de muncă excelentă, iar domnul Cohen a considerat-o prietenă, așa că această afirmație care datează din 2002 este uluitoare, mai ales din prisma a ceea ce s-a spus despre ea în ultimii ani”, a declarat reprezentantul lui Cohen. 

Noi dezvăluiri în scandalul Asia Argento. Rob Cohen, acuzat că și-a abuzat fiica la vârsta de 2 ani 

Noi dezvăluiri în scandalul Asia Argento
Rob Cohen și fiica sa, pe când aceasta era mică.

Rob Cohen nu este la prima situație de acest gen. O femeie a cărei identitate a fost protejată de către presă l-a acuzat pe producător că ar fi violat-o în 2016. Femeia, pe numele generic ”Jane”,  declarat că Rob a invitat-o la restaurant, acolo unde ar fi obligat-o să bea vin. A doua zi dimineață femeia s-ar fi trezit dezbrăcată în camera de hotel lângă producător. 

În 2019, Valkyrie Weather, fiica lui Cohen, și-a acuzat tatăl că a molestat-o la vârsta de 2 ani. ”Tânăra, care este transgender, a spus că tatăl ei i-a folosit corpul pentru propria lui plăcere, iar mama ei a fost de față. ”Mama mea a fost martoră la unul dintre abuzuri când aveam în jur de 2 ani și ceva și mi-a și confirmat ce a vazut. Acest lucru m-a costat mai mult decât aș putea spune vreodată”, a declarat Weather. Aceasta a mai povestit că tatăl ei a mai violat cel puțin o altă femeie. 

Cohen neagă acuzațiile fiicei și le numeste ”dureroase”

Valkyrie Weather, fiica lui Cohen

Cohen, care este tatăl a patru copii, a negat acuzațiile fiice sale și le-a numit ”dureroase”. ”Poate că nu am fost un soț perfect. Sunt, așa cum suntem cu toții, o persoană și un părinte care a făcut greșeli pe parcurs, dar niciodată nu aș face vreun rău niciunuia dintre copiii mei sau niciunui copil în acest sens ”, Cohen, care a fost căsătorit cu mai multe ori.

Sursa foto: dailymail.com

După Trump, potopul! Care e treaba cu frigiderul special al lui Biden la Casa Albă