Noua modă în lumea bună: Se despart, dar fac în continuare copii

Noua modă în lumea bună: Se despart, dar fac în continuare copii
După Elon Musk, ce a anunțat recent apariția unor copii în familia sa, născuți prin intermediul unor mame surogat, și după fotbalistul Cristiano Ronaldo care are și el copii veniți pe lume asa, Khloé Kardashian așteaptă un copil prin intermediul unei mame surogat cu Tristan Thompson. Cei doi sunt deja foști iubiți, dar se bucură la gândul că vor fi părinți.

Khloé Kardashian și fostul ei iubit, Tristan Thompson, așteaptă un copil prin intermediul unei mame surogat. „Putem confirma că True va avea un frate care a fost conceput în noiembrie. Khloé este incredibil de recunoscătoare extraordinarei mame surogat pentru o binecuvântare atât de frumoasă”, a declarat un reprezentant al lui Kardashian pentru Page Six. „Am dori să cerem amabilitate și intimitate pentru ca Khloe să se poată concentra pe familia ei”, a mai spus acesta.

Acesta va fi al doilea copil pentru Kardashian și fostul ei iubit, care sunt deja părinți pentru fiica lor True, acum în vârstă de 4 ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Khloé Kardashian și Tristan Thompson s-au despărțit

În ciuda faptului că au un al doilea copil împreună, Kardashian și Thompson sunt în continuare despărțiți. Mai mult, din decembrie ei nu au mai comunicat, în afara chestiunilor legate de co-parenting. Potrivit surselor citate de Page Six, bebelușul a fost conceput prin intermediul unei mame surogat înainte de a se afla că Tristan, în vârstă de 31 de ani, avea un copil cu altcineva.

Mai mult, Khloé Kardashian a vorbit deschis cu prietenii despre faptul că va avea copilul, încă dinainte de Crăciun. Cofondatoarea Good American a mers mai departe cu nașterea copilului ei, deși a renunțat la relația cu Thompson atunci când un test de paternitate a dovedit că pivotul de la Chicago Bulls este tatăl fiului modelului de fitness Maralee Nichols, Theo, în vârstă de 6 luni, acum.

Dovada infidelității iubitului ei a devastat-o pe Khloé Kardashian, care a plâns mult, dar a luat și decizii radicale: s-a despărțit de cel care a înșelat-o și a decis că se va ocupa singură de creșterea noului bebeluș, care fusese conceput cu ajutorul unei mame surogat înainte ca derapajul lui Thompson să devină public.

Momentul infidelității, prezent în reality show

Khloé Kardashian a plâns în timp ce retrăia situația „josnică” în recentul final de sezon al reality show-ului familiei sale, The Kardashians. Camerele de filmat rulau când Kim Kardashian și-a sunat sora pentru a o alerta că Nichols l-a dat în judecată pe Thompson pentru pensia alimentară.

„Ce naiba. Doamne. Nu se poate întâmpla așa ceva”, a spus Khloé în timp ce a izbucnit în lacrimi, iar Kim a cerut să se oprească filmarea. Thompson și Kardashian s-au despărțit imediat, în decembrie.  Thompson a mai fost prins anterior înșelând-o pe Khloé: în 2018, în timp ce era însărcinată cu True, și apoi din nou în 2019 cu Jordyn Woods, prietena de atunci a lui Kylie Jenner. El este, de asemenea, tatăl unui băiat în vârstă de 5 ani, cu fosta sa iubită, Jordan Craig, Prince.

Khloé Kardashian e gata să își refacă viața

În afară de așteptarea noului ei bebeluș, Khloé este, de asemenea, din nou pgata să își vadă de viață și iese la întâlniri. Page Six a relatat că fosta prezentatoare a emisiunii Trupul răzbunării se întâlnește cu un investitor de capital privat pe care l-a cunoscut prin intermediul surorii sale, Kim Kardashian, la o cină, în urmă cu câteva săptămâni.

Sursa foto: Instagram