Noua soție a lui Pepe a luat exemplu de la fosta. Va avea sâni perfecți – Exclusiv

Noua soție a lui Pepe a luat exemplu de la fosta. Va avea sâni perfecți – Exclusiv
Din luna iunie, Pepe e tată din nou, pentru a treia oară. De data aceasta alegându-se cu un băiat. Fericit peste poate că are un urmaș care să îi ducă numele mai departe, Pepe și-a numit copilul Junior Pascu.

Abia la câteva luni distanță s-a aflat că Pepe s-a însurat. El a luat-o de soție pe Yasmine Ody, tânăra cu care s-a „combinat” la scurt timp după despărțirea de Raluca, fosta lui soție. Apoi ambele femeie, fosta și actuala au rămas gravide, fiecare cu partenerul ei. Pepe a avut grijă să își aducă pe lume urmașul într-o familie legal constituită astfel că prin primăvară s-a cununat civil.

Noua soție a lui Pepe a luat exemplu

Yasmine Pascu a decis să aibă grijă de corpul ei într-un mod original și care implică un sacrificiu. Calcă pe urmele fostei soții a lui Pepe care, în cazul de față, face și ea la fel. Niciuna din ele nu își alăptează nou-născuții. Yasmine îl hrănește pe Junior cu biberonul. Așa face și Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, care are și ea o bebelușă, de aproximativ vârsta lui Junior.

După ce Raluca a distribuit imagini în care o hrănește pe Mariam cu biberonul, și Yasmine Pascu a decis să le arate prietenilor ei virtuali că face același lucru și că Pepe junior e un mâncăcios simpatic.

Gurile rele comentează că Yasmine, tânără și frumoasă cum e, vrea să își păstreze sânii fermi, așa că nu alăptează.  Dar realitatea este că, pe de o parte, nimeni nu știe dacă în sticluță e lapte praf.

Mitul care circulă printre mame: lactația afectează fermitatea sânilor

Este adevărat, unele mame nu alăptează voit, ca sa nu-și strice sânii – căci așa au auzit ele că se întâmplă; însă foarte multe femei nu au lapte suficient pentru copil și atunci medicul decide hrănirea micuțului cu lapte praf, preparat pentru biberon. Sunt mame cărora nu li se declanșează lactația, și femei cărora laptele li se poate opri chiar și la două luni de la nașterea copilului.

Sursa foto: Instagram