Nu doar George Burcea joacă în Familia Addams. Alina, Pepe, Crina Mardare, Furnica şi Zarug se costumează și ei

Nu doar George Burcea joacă în Familia Addams. Alina, Pepe, Crina Mardare, Furnica şi Zarug se costumează și ei
Iubitul Vivianei Sposub, George Burcea și-a strigat în gura mare bucuria, zilele trecute, când au apărut primele imagini din viitorul serial care se va difuza pe Netflix și care prezintă viața familiei Addams dintr-o perspectivă nouă, sub regia lui Tim Burton. în timp ce actorul îl interpretează pe servitorul familiei, Lurch, alte vedete de la noi își iau revanșa în felul lor.

Cea de-a opta gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, vine cu un moment special, dedicat sărbătorii de Halloween. Săptămâna trecută, după ce toate cele opt cupluri de artişti şi-au primit transformările de la ruletă, Zarug, artistul care surprinde tot în culisele transforming show-ului, a urcat pe scenă alături de Alina şi Pepe şi le-a dat o veste de zile mari.

„Ne-am gândit aşa, pentru că voi aveţi o viaţă prea uşoară, să vorbim cu ruleta, să vă pregătească şi vouă un moment. Şi pentru că tot vine Halloween-ul, nu cred că era o piesă mai potrivită pe care să o intepreteze oamenii care o duc uşor la această emisiune!”, a glumit Zarug, dezvăluindu-le totuşi despre ce este vorba – un moment inspirat din celebra familie Addams.

Familia Addams ajunge pe scena Te cunosc de undeva!

Alina şi Pepe nu au fost singurii pe care ruleta a pus ochii pentru transformarea de Halloween. Lor li s-au alăturat, de voie, de nevoie, Crina Mardare, profesoara de canto a transforming show-ului, Furnica – cea care semnează toate coregrafiile Te cunosc de undeva! şi, ca să nu se distreze prea tare cu mesajul, Zarug nu a scăpat nici el. „Staţi liniştiţi nu va fi o ediţie înspăimântătoare. Dar va fi o ediţie înfricoşător de bună!”, a dezvăluit juratul Aurelian Temişan.

Întregul moment va putea fi urmărit sâmbătă aceasta, de la 20:00, la Antena 1, în cea mai nouă gală a transforming show-ului Te cunosc de undeva! Tot atunci, telespectatorii vor putea urmări şi cele 8 provocări pe care ruleta le-a pregătit artiştilor de această dată!

Cine este Familia Addams

Cu o serie de filme dedicate, și cu un serial  pe care îl așteaptă toată lumea, personajele care dau viață familiei Addams au fost imaginate inițial în paginile benzilor desenate ale lui Charles Addams și în serialul TV din anii ’60.