Nu e chiar atât de elegantă cum o credeam. Victoria Bechkam face gesturi indecente în public

Nu e chiar atât de elegantă cum o credeam. Victoria Bechkam face gesturi indecente în public
Soția lui David Beckham e considerată, de ani buni, un reper al eleganței. Ea este mereu aranjată și dichisită și are o grijă foarte mare la siluetă. Atenția pentru cum e îmbrăcată le-a transmis-o și copiilor ei.

Dar, în realitate, nu e chiar atât de elegantă cum o credeam, Victoria Bechkam face gesturi indecente în public și a fost surprinsă ca atare chiar luni.

Victoria Beckham le-a arătat degetul mijlociu oamenilor care s-au grăbit să o fotografieze și să o filmeze, în timp ce a ajuns, luni, în New York. Ea a fost surprinsă în aeroport. Designerul de modă, în vârstă de 47 de ani, în mod clar nu era în cea mai bună dispoziție când a ajuns în oraș. Altfel nu putem interpreta gestul grosolan pe care l-a făcut cu mâna în timp ce se plimba prin Aeroportul JFK.

Victoria Bechkam face gesturi indecente în public

Ea și-a etalat silueta tipic elegantă într-un trenci negru cu centură și pantaloni largi, galben cu negru, din tartan care atingeau pământul în partea de jos. De asemenea, vedeta a purtat o bluză de culoarea liliacului și o pereche ochelari de soare închiși la culoare, care i-au completat vestimentația cu care a fost surprinsă în aeroport.

Arătând la fel de plin de farmec ca oricând, Victoria Beckham și-a lăsat părul desfăcut și a adăugat o mască neagră pe figură. Apoi s-a supărat foarte tare pe cei care au recunoscut-o și s-au grăbit să o fotografieze. Ea le-a arătat degetul din mijloc.

Cum se distrează Victoria Beckham cu fiica ei

Ieșirea indecentă a avut loc la scurt timp după ce fosta Spice Girl a demonstrat cât de frumos știe să se distreze alături de fiica ei. Ea a interpretat un dans, în timp ce fiica ei, Harper, de 10 ani, a stropit-o cu spray de sclipici corporal. Clipul a fost difuzat luni, pe Instagram.

Posh a putut fi văzută dansând pe muzica lui Kanye West într-un clip în care poartă îmbrăcăminte neagră din gama Reebok x Victoria Beckham în timp ce Harper a stropit-o cu spray-ul. Fosta vedetă pop a putut fi văzută fluturându-și brațele deasupra capului, în timp ce stătea în fața unei ferestre la casa lor din Londra.

Victoria își dă capul dintr-o parte în alta, făcându-i să-i zboare părul șaten prin aer în timp ce se mișca. Ea a scris în explicația clipului: „Spray cu sclipici corporal de Harper Beckham”.

Sursa foto: Daily Mail, Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri