Nu e o glumă: Garcea intră în politică. Ghiciți în ce partid s-a înscris!

Nu e o glumă: Garcea intră în politică. Ghiciți în ce partid s-a înscris!
Mugur Mihăescu, simpaticul Garcea, e mai hotărât ca niciodată să se implice în destinul României. A intrat în partidul lui George Simion.

George Simion a dat vestea cea mare într-o emisiune televizată. Mugur Mihăescu, alias Garcea, a intrat în AUR.

Garcea revine cu forțe proaspete. Vrea să facă legea în politică

A interpretat magnific rolul Leanei Pârțag și va rămâne mereu în sufletul românilor drept Garcea din serialul „Vacanța Mare”. Acum, Mugur Mihăescu a intrat în politică, iar George Simion e fericit că are lângă el un asemenea om. La fel ca mulți români, actorul a fost supărat pe austrieci pentru că au pus opreliște intrării în Schengen. Drept urmare, a anunțat că susține boicotul.

„Credeți că nu se găsesc firme care să scoată petrol și gaze în România pe redevențe corecte?”

„Eu nu pot să îi spun nici măcar gargară ieftină. Ok, să plece Petrom și OMV de aici și să extragă gaze și petrol de la ei din țară. La fel și lemn. Credeți că nu se găsesc firme care să scoată petrol și gaze în România pe redevențe corecte? Am putea să creștem redevența de două, trei sau patru ori, prin lege. În condiții de criză economică, pe o perioadă scurtă, de trei ani, să zicem. Și atunci să alimentăm toți la Petrom și OMV pentru că știm că banii se întorc la statul român.

„Eu am conturi doar la bănci românești, întotdeauna am lucrat bine cu ele”

Nu există să nu se poată, trebuie doar să te ducă capul. Dar ăștia nu au făcut niciun business în viața lor. Îmi spuneți mie că se vaită ăsta de răul nostru, ce o să facă săracii români fără ei. Există atâta finanță în lumea asta, în Orientul Mijlociu, în China. Dacă nu mai fac profit, vor veni alții, care să ne trateze ca pe parteneri. Fiecare picătură contează. Picătură cu picătură se umple oala. Eu am conturi doar la bănci românești, întotdeauna am lucrat bine cu ele.

„Putem să avem relații cu Austria, s-a dovedit, dar să își schimbe ei politicul”

Carburant, mai nou, bag de la Rompetrol. Înainte mai băgam și de la ei. Nu mai servesc Red Bull. Dacă clienții mei au carduri la bănci austriece, merg și scot cash de la bancomat. Nu am știut că și BCR este așa, dar se rezolvă într-o oră. Le spun angajaților să le spună clienților care au card BCR să meargă să scoată de la bancomat.

Am fost în Viena, mi-a plăcut, nu-mi mai place. Putem să avem relații cu Austria, s-a dovedit, dar să își schimbe ei politicul. Cum și noi trebuie să ștergem pe jos cu clasa politică de 33 de ani din România. Vreți să avem o Europa așa cum o clamăm și doar o clamăm unită? Poporul ăsta este format din homo sapiens, suntem bipezi. Dacă ai coloană vertebrală nu stai capră. Noi de 33 de ani am vândut tot: justiție, industrie, termocentrale”, a mai spus Mugur Mihăescu.

Recomandarile noastre