Nu l-a ținut nici două luni. Dani Mocanu revine și a lansat un nou stil – manele creștine

Nu l-a ținut nici două luni. Dani Mocanu revine și a lansat un nou stil – manele creștine
A zis că se retrage din muzică, motivând că e bogat și trebuie să își numere banii. A părăsit „firmamentul” cu două piese în Trending, practic duelându-se cu el însuși, pentru locurile 1 și 2 în preferințele românilor.

Dar, se pare că toată renunțarea nu l-a ținut nici două luni. Dani Mocanu revine și a lansat un nou stil – manele creștine. Dani Mocanu și-a încheiat prima parte a carierei cu aproape 12 milioane de vizionări la ultima melodie. Primul vers: „A venit momentul să îmi văd de treabă”. Penultima piesă, lansată în ajunul Crăciunului, a depășit 13 milioane de vizualizări. Iar „Stop România”, melodia în care apare leul rănit care a devenit subiect de anchetă, se apropie de 20 de milioane.

Acum, manelistul a reînceput să cânte. Așa cum a spus, preocuparea lui e să aducă slavă lui Dumnezeu. A lansat, prin urmare, prima manea creștină: „Omul fără tine este pierdut”.

Dani Mocanu revine și a lansat un nou stil – manele creștine

„În mine a intrat un duh curat / Toată lumea îmi spune ce mult m-am schimbat / Și vreau să-ți urmez calea până la sfârșit / Îți mulțumesc Doamne că tu m-ai ocrotit / Vreau să fii umbra mea  / mereu să fii cu mine / Că doar lângă tine Domnul meu îmi e bine / În tine am toata baza și-ncrederea / Că lumea din jurul meu e rea” – e una din strofe. În mai puțin de 24 de ore, piesa a fost ascultată de aproape 320.000 de oameni.

Fanii lui Mocanu sunt în extaz. Peste 3.000 i-au transmis artistului gândurile lor. „În sfârșit o melodie pentru Iisus, pentru Mântuitorul nostru Sfânt! Ești un om cu suflet bun indiferent de ce imagine ai vrut să creezi! De fapt ăsta ești tu! Trebuie sa învățam să fim buni să ne iubim și să ne respectăm! Asta vrea Domnul nostru!”, i-a scris una dintre fane.

Dani Mocanu este unul dintre cei mai apreciați și urmăriți maneliști din România. Are peste 2,7 milioane de urmăritori pe canalul său YouTube. Practic fiecare piesă a sa a ajuns în Trending la scurt timp de la lansare. El a decis să se retragă aflându-se pe culmile gloriei.

În urmă cu două zile, Dani Mocanu a rupt tăcerea și  le-a transmis fanilor că va urma ceva. „V-am pregătit o piesă creștină! I-am promis lui Dumnezeu că vă voi aduce pe calea Lui”, spunea Dani Mocanu pe contul de Instagram. El a decis să își lanseze noua melodie chiar de Ziua Îndrăgostiților.

Sursa foto: Instagram

Povestea celui mai frumos cântec de dragoste: „Je t’aime … moi non plus”, scris pentru Brigitte Bardot