Nu se mai termină problemele Clejanilor. Margherita are treabă cu procurorii din nou

Nu se mai termină problemele Clejanilor. Margherita are treabă cu procurorii din nou
Margherita a fost prima care a deschis cutia Pandorei. După ea, problemele s-au ținut scai de fratele mai mic, Fulgy. Acesta a trecut prin mai multe stabilimente de reabilitare,  dar, se pare, fără succes.

Nu se mai termină problemele Clejanilor, după Fulgy care nu se știe încă dacă e stabil, au reînceput problemele cu Margherita. Potrivit ultimelor informații, după mai bine de un an de la accidentul rutier pe care l-a provocat, aceasta a ajuns pe mâna judecătorilor.

Procurorii au stabilit în final că fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a condus sub influența drogurilor în momentul în care a produs accidentul rutier și au trimis dosarul la Judecătoria Sectorului 4.

Nu se mai termină problemele Clejanilor

Încă din data de 16 iunie, polițiștii de la Rutieră au trimis dosarul la Parchetul Judecătoriei Sector 4. O săptămână mai târziu procurorul de caz a finalizat ancheta, trimițând dosarul în instanță.

Margherita este acuzată de conducere a unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive. Pentru această faptă, pedeapsa este închisoarea de la unu la cinci ani sau amendă. Dosarul a fost înregistrat pe 22 iunie la Judecătorie și urmează să intre în procedură de cameră preliminară, înainte de a începe judecata pe fond.

Accidentul de după cocaină

Amintim faptul că, pe 23 mai 2020, în jurul orei 06.00, fiica Clejanilor, pe numele real Margareta Myriam Manole, a provocat un accident pe bulevardul Șincai din Sectorul 4, când se întorcea de la o petrecere la volanul unui Range Rover Evoque.

Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a intrat atunci cu mașina într-un autoturism parcat. Din fericire, nu au existat victime. La scurt timp după accident, polițiștii au testat-o pe artistă cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv. Totodată, Margherita a fost dusă atunci la Institutul Național de Medicină Legală (INML) pentru analize.

Imediat după accident ea a susținut că nu a consumat substanțe interzise și că a comis accidentul din neatenție, în timp ce „își făcea buzele”, subliniind faptul că se opune consumului de droguri.

”Margherita nu se droghează cu heroină. Margherita nu este o consumatoare de droguri. Sunt foarte bine. Arăt foarte bine. 90-60-90. 55 de kilograme. Sunt foarte fericită! Îi mulțumesc mamei că sunt în corpul acesta perfect. Îmi place foarte mult să scriu, îmi place lingvistica. Lucrez foarte mult la proiectele mele. Mie îmi place foarte mult să scriu. O să scriu o carte. În curând, voi lansa o colecţie de haine, cu inspiraţie din America”, spunea Margherita. Conform unor surse, în urma analizelor la INML a reieșit că Margherita se drogase cu cocaină.

Sursa foto: Instagram

După despărțirea anului urmează nunta anului. Ben Affleck caută al doilea inel de logodnă