Margherita de la Clejani a fost mereu o persoană controversată. Implicată în nenumărate întâmplări neplăcute, părinții au sprijinit-o mereu. Invitată la Xtra Night Show, aceasta a șocat fanii când a anunțat că s-a făcut fată cuminte. Aceasta s-a hotărât să se concentreze pe viitorul ei. 

Printre altele, Margherita se pare că a renunțat la anturajele care nu-i făceau bine și acum preferă să fie mai singuratică și mai selectivă, după cum mărturisește chiar ea: “Întâmplările din viața mea din ultima perioadă m-au făcut să devin puțin mai singuratică. Am devenit foarte selectivă. Mi-am dat seama că este mult mai bine să fii singur, tu cu tine și cu sufletul tău, decât să stai cu oameni nepotriviți. Dar chiar dacă stai cu oameni nepotriviți, înveți. Înveți, că altfel nu ai avea cum să evoluezi”, a declarat aceasta. 

S-a lăsat de muzică și face haine 

Și pentru că o schimbare trebuie să vină de la capăt, Margherita a anunțat că a renunțat și la muzică, pentru că nu mai simțea să facă acest lucru și mărturisește că își dorește foarte mult să se întoarcă în America: ”În momentul de față, Margherita s-a retras deja din muzică, Margherita nu mai cântă, nu mai fac asta pentru că nu mă mai reprezintă, nu îmi mai place, nu mai este ceea ce vreau eu în momentul de față. Dorința mea cea mai mare este să mă reîntorc în America. Pe mine m-a schimbat foarte mult America, mentalitatea, gândirea, educația. Noi românii vedem numai răul, dar binele nu-l vedem”.

Acum că nu mai face muzică, tânăra are tot timpul să se focuseze pe magazinul de haine pe care  îl deține și pe care s-a hotărât să-l crească și să-l aducă pe profit. Totuși, se pare că Margherita încă apelează la părinți când are nevoie de bani, mărturisind că tatăl ei, Ioniță, încă o ajută financiar, mai ales când face vreo achiziție scumpă, cum ar fi vreo pălărie de 1000 de euro: ”Nu mai sunt dependentă de resursele financiare ale familiei. Acum sunt destul de echilibrată și am toate resursele necesare ca eu să pot să mă întrețin singură. Mai sunt și momente în care mă duc la tatăl meu și îi cer o sumă de bani, pentru că mai rămân fără. Așa suntem noi fetele. Sunt risipitoare, am dat pe o pălărie 1.000 euro”, a încheiat Margherita. 

 

În procesul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-a ajuns la dezvăluiri grave: droguri, martori mincinoși, influența socrului PSD-ist

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp