Numeroasa familie Beckham s-a înmulțit. Iată noul „pui” al Victoriei și al lui David

Numeroasa familie Beckham s-a înmulțit. Iată noul „pui” al Victoriei și al lui David
David și Victoria Beckham și-au dorit de la început o familie numeroasă. Ei au patru copii și au devenit deja socri mari, după ce primul născut s-a căsătorit în primăvara aceasta.

Soții Beckham au simțit nevoia să refacă numărul membrilor familiei, după ce Brooklyn a „părăsit cuibul”. Cei doi au primit săptămâna trecută un nou membru în familie, sub forma unui cățeluș adorabil pe nume Simba Beckham. Iar noul venit pare să se acomodeze perfect la viața de familie, deoarece Victoria Beckham a împărtășit sâmbătă o serie de fotografii dulci pe Instagramul ei, numindu-l „Un adevărat cățeluș posh”.

David Beckham este căsătorit de peste 20 de ani cu designerul Victoria Beckham, alături de care are trei băieți și o fetiță. Toți cei șase membri ai familiei Beckham sunt pur și simplu înnebuniți după câini, având, deja, foarte mulți.

Toată familia Beckham îl adoră pe Simba

Simba este copleșit de atenție, din partea tuturor membrilor familiei. Fotografiile l-au inclus pe soțul ei, David, întins pentru o îmbrățișare, înainte ca fiul lor Romeo, 19 ani, și fiica Harper, 10 ani, să se implice în acțiune. Prima fotografie îl arată pe David întins pe față cu brațele încrucișate – în timp ce cățelul și-a cuibărit capul pe cotul fostului fotbalist, arată Daily Mail.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Altă fotografie o arată pe Harper, cea mai tânără membră din clanul Beckham (înainte de Simba!), sărutând cățelulpe cap.

Romeo, care a fost primul care a anunțat sosirea lui Simba, numindu-l „noul meu copil”, îl ține pe micuțul cățeluș cu o singură mână în timp ce acesta i se cuibărește în brațe.

Câine de designer, cu jucării de lux

Glumind că are „gusturi grozave” în legendă, Victoria a împărtășit, de asemenea, o poză cu Simba cu o jucărie pentru câini „Chewy Vuiton”, care prezenta un joc cu designul iconic al brandului Louis Vuitton.

Ea a titrat: „Un adevărat cățeluș Posh! Simba Beckham nu este doar drăguț, el are gusturi grozave”. Victoria a accesat Stories pentru a împărtăși încă o fotografie cu ea și Simba, în timp ce se juca cu urechile lui, teribil de mici, scriind: „cele mai drăguțe urechi mici pe care le-am văzut vreodată, sărutări de la Simba”.

Sursa foto: Instagram