Nora Victoriei Beckham „s-a dat pe brazdă”. Soacra a îmblânzit-o rapid și a introdus-o în circuitul ei

Nora Victoriei Beckham „s-a dat pe brazdă”. Soacra a îmblânzit-o rapid și a introdus-o în circuitul ei
Mai întâi a refuzat-o pe soacra ei să îi facă rochia de mireasă. Dar nu a fost cu supărare: pentru fericitul eveniment, mireasa a avut „filmul” ei, iar rochia nu putea fi decât Valentino. Lucrurile însă s-au schimbat de atunci.

Nicola Peltz s-a căsătorit cu Brooklyn Beckham pe 9 aprilie a acestui an – într-o rochie uimitoare de Valentino.  Leslie Fremar, stilistul ei, a fost încântată de rochie, numind-o „cea mai frumoasă rochie pe care am văzut-o vreodată”. Actrița americană a pus de mult ochii pe munca Casei Valentino și a directorului ei artistic.

Ne amintim de rochia roz cu glamour inspirat de Old Hollywood pe care a purtat-o ​​la Gala Met 2021 (pe care a combinat-o cu mănuși de operă, o tendință pe care o vedem peste tot în aceste zile).  O ținută care a stârnit, fără îndoială, conversația, marcând un punct de cotitură în evoluția stilului ei.

Transformarea lookului Nicolei Peltz, ncpirat de soacra ei

Pe lângă ținutele de seară, Nicola Peltz mizează și pe piese puternice în timpul zilei.Garderoba ei prezintă, mai nou, o serie de creații Victoria Beckham, precum rochia lungă galbenă pe care a purtat-o ​​pentru a-și anunța logodna pe rețelele de socializare în iulie.  Rochia lui Beckham, noua ei soacra, adauga doza potrivita de rafinament si eleganta garderobei ei.  Ambele iubesc moda simplă care este de-a dreptul elegantă, scrie Vogue.

Dar actrița are multe alte inspirații. De exemplu, nu poate ignora jachetele de piele cool și atemporale.  Le iubește și le colecționează.  Înclinația ei pentru articolele de lux de epocă precum Dior, Fendi și Versace este, de asemenea, deosebit de puternică. Peltz alege de obicei piesele din cauza esteticii anilor 90, care în mod clar a ieșit din nou în prim-plan în ultimele sezoane ș mai ales în ultimele creații ale soacrei ei, Victoria Beckham.

Cand vine vorba de accesorii, pantofii cu platforma sunt preferatii ei, atat vara cat si iarna, sandalele cat si cizmele XXL.  În cele din urmă, a învățat să amestece codurile chic englezești ale Victoriei Beckham cu ținutele casual ale fetelor precum Bella Hadid, Kendall Jenner sau Hailey Bieber, rezultând un stil  ultra-personal.

Sursa foto: Instagram