5 lucruri spectaculoase despre rochia de mireasa a soției lui Brooklyn Beckham

5 lucruri spectaculoase despre rochia de mireasa a soției lui Brooklyn Beckham
Rochia de mireasă Valentino couture personalizată chiar de Nicola Peltz a fost o adevărată operă de artă. Așa cum știți, în weekend, fiul cel mare al lui David și Victoria Beckham, s-a căsătorit cu fiica unor miliardari americani.

Mai mare cu patru ani decât mirele, Nicola Peltz a îmbrăcat o rochie cu adevărat fabuloasă. Leslie Fremar, stilista ei, spune că rafinatul look de mireasă Valentino al Nicolei a fost cea mai frumoasă rochie pe care a văzut-o vreodată. Iar Fremar este femeia din spatele garderobelor lui Demi Moore, Julianne Moore și Charlize Theron.

Pe 9 aprilie, Nicola Peltz, 27 de ani, s-a căsătorit cu Brooklyn Beckham, 23 de ani, în casa familiei sale din Palm Beach, purtând o rochie Valentino Haute Couture, în timp ce mirele a îmbrăcat un costum  Christian Dior.

Conceperea rochiei a durat un an

Look-ul de nuntă personalizat al lui Peltz a fost punctul culminant al unui an de conversații cu echipa directorului de creație al Valentino, Pierpaolo Piccioli. Au m ai intrat în ecuație două călătorii la sediul Valentino din Roma și două probe în SUA (croitoresele șefe ale brandului au călătorit până la Miami pentru a se asigura că fiecare detaliu este perfect în ziua cea mare). „A fost o experiență couture supremă”, spune Fremar despre selectarea elementelor din diverse schițe, țesături și broderii pentru a crea rochia de vis a Nicolei.

Mireasa a dat jos broderia de pe rochie

Imediat ce mireasa a probat toaleta, a cerut simplitate. S-a eliminat broderia, apoi s-a adăugat dantelă franțuzească pe mănușile făcute manual și o trenă rafinată așezată deasupra rochiei.

A refuzat-o pe Victoria Beckham

Piccioli a fost primul la care s-a gândit Nicola Peltz în legătură cu look-ul său de mireasă. O creație a soacrei sale nici nu a intrat în calcul. „A fost o chestie de la sine înțeleasă”, spune Nicola, care admiră de mult timp show-urile couture ale lui Pierpaolo. De asemenea, ea a purtat Valentino și la Met Gala 2021.

Asta nu înseamnă că nu a fost redusă „la modul fangirl” când a intrat în atelierul directorului de creație al Valentino, Pierpaolo Piccioli.

„A vedea toate rochiile de pe podium în viața reală a fost atât de magic. Arăta ca și cum ar fi fost dulapul de vis al cuiva”, a mărturisit Peltz; conform Vogue.com.

Mama s-a ocupat  ca mireasa să aibă și „ceva albastru”

Ca orice mireasă care se respectă, Nicola Peltz a avut nevoie și de „ceva albastru”. Singurul element al ținutei de mireasă riguros planificate și care a rămas o surpriză a fost  acel „ceva albastru” al Nicolei – un mesaj dulce de la mama ei, Claudia Heffner Peltz, cusut în lungimea fustei rochiei sale grele Valentino.

În plus, Peltz a pregătit un cadou pentru noul ei soț. Ea a cusut o etichetă personalizată pe costumul de mire Dior al acestuia. „Brooklyn adoră etichetele, explică Nicola. Acum doi ani, de Crăciun, i-am făcut o valiză întreagă plină de etichete personalizate”.

De altfel, Brooklyn Beckham a fost mai mult decât încântat de apariția Nicolei. El a distribuit o fotografie a ei cu mesajul „My beautiful bride ❤️❤️” (n.r. trd. – Mireasa mea frumoasă).

Coafura atipică

Nu în ultimul rând, amintim coafura și machiajul alese de tânăra mireasă. Nicola a vrut să aducă o odă Claudiei Schiffer din anii ’90 – o decizie pe care a luat-o împreună cu Kate Lee și Adir Abergel, echipa ei de glam de mult timp, după ce a făcut teste în apartamentul din Los Angeles al lui Peltz, unde și-a pus un tricou pe cap pentru a-i imita voalul. „Întotdeauna am crezut că vreau să am părul pe jumătate ridicat, jumătate lăsat, dar noi mergem pe breton lung cu părul liber, natural”, a explicat Nicola Peltz despre omagiul adus supermodelului ei preferat, care i-a influențat și alte alegeri vestimentare în timpul celor trei zile de festivități de nuntă.

Sursa foto: Instagram