Nuntă prin efracție, într-o vilă de 6 milioane de dolari. Ce a făcut proprietarul casei când a aflat totul

Nuntă prin efracție, într-o vilă de 6 milioane de dolari. Ce a făcut proprietarul casei când a aflat totul
Un cuplu a hotărât să facă petrecerea de nuntă prin efracție, într-o vilă care era goală. Proprietarii însă au ajuns acasă și au avut in șoc.

Oamenii pot face multe sacrificii pentru a avea nunta de vis. Unul dintre punctele cheie în organizarea petrecerii de după ceremonie este, bineînțeles, locația potrivită. În ce această sarcină se poate dovedi o adevărată bătaie de cap, într-un final mirii reușesc să găsească locul potrivit. Nimeni nu s-ar gândi la o nuntă prin efracție, acasă la altcineva. 

Un cuplu din Florida însă a făcut fix acest lucru. Courtney Wilson și iubita lui au găsit locația perfectă pentru ceremonia de vis, într-o vilă de aproximativ 6 milioane de dolari din Florida. Doar că proprietatea nu era a lor, ci era scoasă la vânzare din 2019. Mirele chiar a fost și a vizionat conacul de lux și a făcut poze. 

Nuntă prin efracție, într-o vilă scumpă. Proprietarul a chemat poliția 

Înainte de marele eveniment, cuplul a trimis invitații către familie și prieteni. Nuntașilor li se promitea intrare cu covor roșu, un bal de cocktailuri, dar și un brunch a doua zi, la aceeași locație. În ziua nunții, Wilson s-a prezentat frumos pe proprietate pentru ultimele pragătiri. Șocul a venit însă în momentul în care proprietarul a venit acasă. 

Nathan Finkel, cel care deținea casa, locuia de fapt în apropiere într-o altă casă, așa că este evident că a ajuns imediat ce a auzit mișcare. Bărbatul a sunat imediat la 911 și a chemat poliția. „Sunt niște oameni pe proprietatea mea care spun că au venit pentru o nuntă și că este voința lui Dumnezeu”, a spus acesta în cadrul apelului. Într-adevăr, mirii au susținut în fața poliției că Dumnezeu le dăduse un semn că marele eveniment ar trebui să aibă loc acolo. 

Cei doi nu au fost acuzați oficial, ci doar „mustrați” de poliție, care i-a dat afară din casă. „Polițiștii le-au spus să plece de pe proprietate și să nu se mai întoarcă. Asta a fost tot”, a declarat Finkel. Cuplul a fost contactat pentru un punct de vedere, însă nu a dorit să comenteze pe marginea situației. 

Foto: The Sun

Cât costă să te îmbraci ca să stai în casă ca și Victoria Beckham