Nuţu Cămătaru l-a scos pe Florin Salam din sărăcie. „Am luat-o și pe soția lui de acolo și i-am dat un apartament”

Nuţu Cămătaru l-a scos pe Florin Salam din sărăcie. „Am luat-o și pe soția lui de acolo și i-am dat un apartament”
Miercuri, 6 aprilie, Nuțu Cămătaru împlinește 58 de ani. Marți seară s-a lăsat cu o peetrecere de zile mari.

Familia și cei mai buni prieteni au fost alături de Nuțu Cămătaru pentru a-l sărbători. Așa ceva, rar mai vezi.

Nuţu Cămătaru l-a scos pe Florin Salam din sărăcie. „Am luat-o și pe soția lui de acolo și i-am dat un apartament”

Marți seară, într-un celebru club din București, Nuțu Cămătaru și-a sărbătorit ziua alături de membrii familiei, prieteni de suflet și cei mai de încredere oameni. Cunoscut interlop a ținut să-i cânte nu doar Florin Salam și Tzancă Uraganu, dar și Alex Kojo, solistul trupei Kana Jambe. Evenimentul a ținut până dimineață, iar Nuțu Cămătaru nu s-a oprit din dans toată noaptea. De la petrecere nu a lipsit nici Codin Maticiuc care s-a distrat pe cinste. Invitații au făcut tot felul de filme pe care ulterior le-au urcat pe rețelele de socializare.

@wednesdayaddams10 La multi ani nașului nostru ! #fyp #foryoupage #pentrutine #nutucamataru ♬ sunet original – Wednesday Addams

 

L-a angajat pe Florin Salam la restaurant pe 5000 de dolari pe lună

În biografia lui Nuțu scrisă de Codin Maticiuc, interlopul a povestit cum l-a scos din toate nenorocirile pe Florin Salam, i-a cumpărat primul apartament și l-a angajat la un restaurant pe 5000 de dolari pe lună.

”Am început să caut lăutari și maneliști să îi angajez. Pe Florin Salam l-am găsit la o nuntă de spoitori prin Apaca. Erau vreo 500 de țigani la nunta aia și spoitoresele erau în fuste și doar cu papuci, de lăsau în urmă un miros de picioare nespălate prin toată sala… Ți se-ntorcea stomacul pe dos”, a povestit cunoscutul interlop.

”Cânta și Guță acolo, el era mai cunoscut pe vremea aia. Cânta unele de jale, cum le place spoitorilor. Lui Salam îi spunea Florin Fermecătoru pe atunci. Mă uitam cum aruncă spoitorii ăia cu chifle în el când cântă și mi s-a făcut milă. M-am ridicat și i-am zis să vină cu mine. Guță m-a întrebat de ce nu-l iau și pe el. Da nu era să le stric oamenilor nunta, să-i las fără muzică. L-am întrebat pe Florin al cui e și mi-a zis că al lu’ Gahoi Lăutaru.

„M-a întrebat dacă poate să-l treacă pe numele lu ta-su și l-am lăsat”

L-am luat pe Salam și ne-am dus la el acasă. Erau zece oameni care dormeau într-o cameră. Am luat-o și pe soția lui de acolo și i-am dat un apartament. Îți spun, e șmecher și acum apartamentul ăla, cu parchet în două culori și jacuzzi. M-a întrebat dacă poate să-l treacă pe numele lu ta-su și l-am lăsat. L-am luat să cânte la cârciumă și i-am făcut salariu de 5.000 de dolari pe lună, de s-au ofticat ceilalți lăutari, că atât aveau și ei.

Avea un junghi de mașină pentru care îi dăduse câteva mii lu Adi de la Vâlcea. Și mai era și furată. L-am sunat pe Adi să vină să-și ia mașina și să-i aducă banii și i-am zis lu’ Florin că-i iau eu mașină. Mi-a zis că vrea un Mercedes balenă cu patru faruri, că a văzut el pe undeva. I-am spus să se hotărască, că astea-s două mașini diferite. A ales patru faruri și aia i-am luat”, a povestit Nuțu Cămătaru, în cartea lui Codin Maticiuc, potrivit Cancan.