Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu, viitoarea nașă a lui Florin Salam? Se pregătește nunta anului 2022

Bianca Drăgușanu, viitoarea nașă a lui Florin Salam? Se pregătește nunta anului 2022
Manelistul Florin Salam și aleasa lui, Roxana Dobre, dau startul evenimentelor mondene de mare clasă cu o nuntă opulentă la malul mării.

Cei doi au o relație de opt ani, trei copii împreună – două fete și un băiat, Rania, Jacqueline și Simon Ştefan – iar acum se pregătesc de nuntă. Au apărut ultimele detalii despre nunta anului. Cea care supervizează în detaliu pregătirile de nuntă e viitoarea doamnă Salam. Cântărețul și iubita sa vor o petrecere de trei zile și trei nopți, fie la începutul lunii iunie, fie la începutul lunii iulie. Dacă data nu e încă stabilită, locația se știe: bairamul va fi la malul mării, după cum a aflat Click! .

În timp ce Florin Salam duce tratative cu nașii, Roxana Dobre probează rochii de mireasă de zeci de mii de euro. Potrivit sursei citate, aceasta va îmbrăca nu una, ci două rochii de mireasă, realizate special pentru ea la doi creatori mari de modă, unul din România, iar altul din Paris. Prețul celor două ținute s-ar ridica la 30 de mii de euro. 10 mii de euro ar costa ținuta croită de către creatorul de modă din România și 20 de mii de euro cea din Paris, mai scrie sursa citată.

Roxana Dobre vrea o nuntă surpriză

Roxana Dobre nu spune decât că vrea ca întregul eveniment să fie o surpriză pentru toată lumea, lucru dorit atât de ea, cât și de Florin Salam. „Nu vreau să fac comentarii multe, nu declar nimic despre eveniment în momentul de față, vrem să surprindem pe toată lumea. Și pe voi, presa, și pe restul lumii. Este ceva intim, vrem să ținem pentru noi.”, a declarat Roxana Dobre, pentru Click!.

În acest context se vorbește că, printre artiștii care vor încânta seara, se va număra și Azis, celebrul cântăreț grec. După o piesă a lui a lansat și Florin Salam o melodie, Saint Tropez, care a avut un succes teribil în România, reușind să strângă aproape 103 milioane de vizionări.

Salam îl vrea naș pe Gabi Bădălău

Florin Salam și Gabi Bădălău se au ca frații. Între ei e o prietenie adevărată. Și nu de puține ori au chefuit împreună în apartamentul lui Bădălău, de unde manelistul a plecat de fiecare dată cu onorarii grase. Astfel s-a născut o prietenie pe viață.

Conform sursei citate, Florin Salam i-a propus lui Gabi Bădălău să-i fie naș la nuntă. Asta ar însemna că nașă va fi Bianca Drăgușanu, iubita lui. Momentan, divorțul lui Bădălău de mama fiilor săi, nu e finalizat. Gabi și Claudia Pătrășcanu sunt separați de peste un an.

Vom vedea dacă Bădălău jr. va face pereche la nășit cu Bianca, după cum a scris Click!. Cu greu poate ar putea obține o dispensă de la biserică, dar lucrurile sunt complicate când căsătoria nu este desfăcută.

Drama aproape uitată din viața lui Florin Salam

Puțină lume mai își amintește drama teribilă prin care a trecut manelistul Florin Salam. Celebrul manelist nu ar fi la prima căsătorie. Salam a fost căsătorit cu Ștefania, femeia care i-a adus pe lume primii doi copii, pe Betty și Daniel Stoian. În 2009, la doar 27 de ani, femeia a încetat din viața din cauza unei ciroze hepatice depistate prea târziu.

Artistul și-a revenit foarte greu după această pierdere. El își iubea foarte mult soția. A avut nevoie de ani ca să poată trece mai departe.  Așa se face că actuala lui parteneră, Roxana Dobre, a apărut în viața lui 7 ani mai târziu, în 2016.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre