O actriță celebră a prins curaj și a vorbit de marea dragoste pe care a descoperit-o la peste 50 de ani. „Am dat greș de atâtea ori…”

O actriță celebră a prins curaj și a vorbit de marea dragoste pe care a descoperit-o la peste 50 de ani. „Am dat greș de atâtea ori…”
În general suntem învățați că, măcar pe la 30 de ani, găsim dragostea adevărată, „jumătate”, alături de care înființăm o familie și gata. Nimic mai neadecvat și mai neadevărat. O actriță celebră a prins curaj și a vorbit de marea dragoste pe care a descoperit-o la peste 50 de ani. „Am dat greș de atâtea ori...”

Dragostea adevărată poate fi întâlnită și la vârsta a doua, și chiar mai târziu. O mare actriță ne arată cum și-a găsit perechea la peste 50 de ani. Zilele trecute, celebra actriță Halle Berry a spus că iubitul său, muzicianul american Van Hunt, este adevărata iubire a vieții ei.

Actrița în vârstă de 55 de ani, deținătoare a unui premiu Oscar, a fost prezentă la cea de-a patra ediție a evenimentului Annual Celebration of Black Cinema & Television. Ea a primit trofeul Career Achievement Award pentru întreaga carieră în cinematografie.

Halle Berry a găsit adevărata dragoste după 50 de ani

În discursul de după primirea premiului, Halle i-a mulțumit partenerului său de viață. E cea mai fericită pentru că, la peste 50 de ani, a ajuns, în sfârșit, să cunoască dragostea adevărată. „Am găsit în sfârșit iubirea, anul acesta. Știți cu toții că a fost o călătorie dureroasă pentru mine”, a glumit actrița, făcând referire la relațiile destrămate pe care le-a avut de-a lungul anilor.

„Ați văzut cum am dat greș iar și iar.  Și pe lângă faptul că am regizat prima dată un film, mi-am găsit de asemenea iubirea vieții. Știu că acest lucru este adevărat și știu și de ce. Pentru că dai greș de atâtea ori încât știi cum arată eșecul. Pentru că am dat greș de atâtea ori, știu acum cum arată dragostea cu adevărat”, a declarat vedeta. „Partenerul meu, Van, este aici în această seară și mă susține”, a mai spus Berry.

Berry și Hunt sunt împreună de un an și jumătate

Halle, a declarat într-un interviu pentru numărul din decembrie al revistei Women’s Health că se simte „împlinită” în viață alături de iubitul său. „Îmi doresc să îl fi cunoscut mai devreme ca să îl fi putut iubi de mai mult timp.  Mă simt împlinită. Sunt fericită în viața mea sentimentală, ca mamă și ca artist”, a mărturisit actrița.

Câștigătoarea de Oscar Halle Berry și laureatul cu Grammy Van Hunt și-au făcut relația publică în septembrie 2020. La acea vreme, o sursă a declarat pentru revista People că cei doi formează un cuplu de câteva luni, Halle Berry are doi copii, dintr-o relație anterioară:; Nahla, de 13 ani, și Maceo, de opt ani. Halle a mai fost căsătorită cu actorul Olivier Martinez, de care s-a despățit în anul 2015.

Înainte de acesta, a mai fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, dar și cu actorul și cântărețul Eric Benet.

Sursa foto: Instagram