Vedeta a fost numită Regina Tehnicolorului pentru aparițiile sale în filmele color timpurii din anii 1940 și 1950. Ea a apărut pe marile ecrane până în anii 1990.

Rhona s-a stins din viață în Saint John’s Health Center, Santa Monica, California, miercuri și nu s-a declarat încă o cauză a decesului.

Moartea vedetei, care a sărbătorit 97 de ani în august, a fost confirmată vineri de către secretara ei.

Rolurile celebre interpretate de Rhona Fleming

Rhona a interpretat rolul de Mary Carmichael în filmul Alfred Hitchcock din 1945 Spellbound, un thriller de mister psihologic în care actrița a jucat rolul unui pacient în spitalul Green Manors.

De asemenea, a jucat alături de Bing Crosby în musicalul A Connecticut Yankee în King Arthur’s Court, din 1948 și alături de John Payne în Slightly Scarlet, din 1957.

În timp ce ultima sa interpretare a fost într-un scurtmetraj din 1990 intitulat „Așteptând vântul”, actrița a susținut organizațiile caritabile care luptă împotriva cancerului, a lipsei de adăpost și a abuzului asupra copiilor, dincolo de munca ei de actorie.

Rhona Fleming a avut mai multe căsnicii

Rhonda a fost căsătorită de șase ori de-a lungul vieții sale, prima legătură fiind cu Tom Lane în 1940, divorțând în 1042, căsătorindu-se cu doctorul Lewis Morrill în 1952 și divorțând în 1954, apoi căsătorindu-se cu Lang Jeffries în 1960, dar divorțând în 1962 .

Ea s-a căsătorit cu Hall Bartlett în 1966 și s-au despărțit în 1972, apoi s-a căsătorit cu Ted Mann în 1977, alături de care a rămas până în 2001, când acesta a decedat.

Rhonda a lăsat în urmă un fiu, Kent Lane, precum și mai multe nepoate și strănepoate: Kelly Harman, Kimberly Coleman, Wagner Harman, Page Harman, Linden Harman, Lane Albrecht și Cole Albrecht.

Elena Băsescu candidează din nou. Când o mai face și pe asta?

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri