O adolescentă a fost la un pas de moarte! Un șarpe veninos s-a strecurat în inhalatorul ei pentru astm

O adolescentă a fost la un pas de moarte! Un șarpe veninos s-a strecurat în inhalatorul ei pentru astm
O adolescentă a fost îngrozit când a vrut să își folosească inhalatorul pentru astm. Tânăra a găsit un șarpe veninos în aparatul care îi era indispensabil.

O adolescentă a fost la un pas de moarte. Tânăra a fost complet terifiată să vadă un șarpe strecurându-se în cameră din hainele pe care tocmai le adusese înăuntru. 

Șarpele s-a strecurat în inhalatorul pentru astm

Nu era sigură exact unde a ajuns șarpele, până când a observat că se înfășura în interiorul inhalatorului său albastru. Din fericire, fata a chemat o echipă specializată în capturarea șerpilor. Ei au reușit să prindă în siguranță reptila și să o adăpostească.

Șerpii negri cu burtă roșie se găsesc frecvent pe coasta de est a Australiei. Ei sunt responsabili pentru o serie de mușcături în fiecare an. Nu s-au înregistrat decese umane din cauza acestora, dar veninul lor poate provoca simptome grave, inclusiv sângerări, vărsături, dureri abdominale, dureri de cap, diaree și slăbiciune sau durere musculară.

Șerpii cu burtă roșie 

O adolescentă a fost la un pas de moarte. După descoperirea de ieri, Sunshine Coast Snake Catchers a scris pe Facebook: 

„Nu ai crede asta. Este o nebunie și suntem foarte norocoși că am reușit să găsim șarpele. Este unul dintre cele mai incredibile locuri în care am găsit vreodată un șarpe. Nu-mi puteam imagina cum ar fi să ridici obiectul și să-l descoperi acolo. 

Cu toate că șarpele era doar un pui, domnul McKenzie a spus că acesta ar fi putut să lase o mușcătură urâtă dacă era speriat sau provocat: „Ei doar explorează, caută hrană în această perioadă a anului, înainte să se răcească din nou. I-am găsit în tot felul de locuri. Recent, am avut un șarpe blocat în interiorul tubului unei uși de paravan. 

Șerpii cu burtă roșie sunt originari din estul Australiei și se găsesc în mod obișnuit în păduri, mlaștini și unele zone urbane. De obicei cresc până la doi metri lungime și mănâncă în principal broaște, alte reptile, mici mamifere și pești”.

Fuego, mesaj sincer: „Emisiunea mea de divertisment vine ca o alternativă la tot ce se regăsește pe micul ecran”