O artistă a dat lovitura odată cu participarea Survivor România 2021

O artistă a dat lovitura odată cu participarea Survivor România 2021
Survivor România 2021 a adus în fața televizoarelor milioane de oameni. Postul de televiziune Kanal D a înregistrat audiențe record în primele două săptămâni de difuzare ale reality-show-ului. Vedetele cât și războinicii se luptă pentru notorietate și fani. Iar fanii se numără pe rețelele sociale.

Una din vedetele care se pare că a dat lovitura pe rețele e Alexandra Stan. După ce a acceptat să participe la show, și după primele apariții, artista a ajuns să numere jumătate de milion de fani pe Instagram.

Bucuria vedetei este imensă. „Thank you for being here! 500k beautiful people and friends! Grateful”, a scris aceasta pe Instagram.

Așa cum am văzut cu toții, Alexandra Stan e cu adevărat neînfricată. Nu se dă în lături de la nimic și e încurajată de coechipieri.

“Echipa m-a ajutat super mult. I-am auzit pe toti cum strigau și cum m-au susținut pe traseu. Vă mulțumesc”, a mărturisit aceasta. Ea a povestit cum a decis să participe la Survivor România 2021. Pur și simplu a vrut să vadă cum se poate descurca în situații limită.

„Să ai încredere în oameni, dar să n-ai așteptări”

Este, oarecum o consecință a situației teribile în care a fost implicată în urmă cu câțiva ani. Artista s-a confruntat cu violența domestică. Vedeta a făcut public episodul, la momentul respectiv, a luat atitudine și, de atunci militează pentru victimele agresiunilor fizice. Alexandra susține că experiențele prin care a trecut au ajutat-o să aibă mai multă încredere în ea.

„Situațiile limită mă vor provoca și e o ocazie specială să stau fără telefon.

O artistă a dat lovitura odată cu participarea Survivor România 2021

Va fi ca un experiment social și vreau să văd dacă sunt în stare să mă descurc fără nicio resursă”, a mărturisit artista. Motto-ul ei în viață a ajuns să fie acela că e important să se încreadă în forțele proprii.

„E super important să ai încredere în tine și în propriile forțe, să ai încredere în oameni, dar să n-ai așteptări”, a mărturisit Alexandra Stan.

Sursa foto: Instagram

Codin Maticiuc, peripeții în Africa. S-a plimbat cu o ”conservă”

Recomandarile noastre