Simona Ionescu / Redactor Șef

O artistă a dat lovitura odată cu participarea Survivor România 2021

O artistă a dat lovitura odată cu participarea Survivor România 2021
Survivor România 2021 a adus în fața televizoarelor milioane de oameni. Postul de televiziune Kanal D a înregistrat audiențe record în primele două săptămâni de difuzare ale reality-show-ului. Vedetele cât și războinicii se luptă pentru notorietate și fani. Iar fanii se numără pe rețelele sociale.

Una din vedetele care se pare că a dat lovitura pe rețele e Alexandra Stan. După ce a acceptat să participe la show, și după primele apariții, artista a ajuns să numere jumătate de milion de fani pe Instagram.

Bucuria vedetei este imensă. „Thank you for being here! 500k beautiful people and friends! Grateful”, a scris aceasta pe Instagram.

Așa cum am văzut cu toții, Alexandra Stan e cu adevărat neînfricată. Nu se dă în lături de la nimic și e încurajată de coechipieri.

“Echipa m-a ajutat super mult. I-am auzit pe toti cum strigau și cum m-au susținut pe traseu. Vă mulțumesc”, a mărturisit aceasta. Ea a povestit cum a decis să participe la Survivor România 2021. Pur și simplu a vrut să vadă cum se poate descurca în situații limită.

„Să ai încredere în oameni, dar să n-ai așteptări”

Este, oarecum o consecință a situației teribile în care a fost implicată în urmă cu câțiva ani. Artista s-a confruntat cu violența domestică. Vedeta a făcut public episodul, la momentul respectiv, a luat atitudine și, de atunci militează pentru victimele agresiunilor fizice. Alexandra susține că experiențele prin care a trecut au ajutat-o să aibă mai multă încredere în ea.

„Situațiile limită mă vor provoca și e o ocazie specială să stau fără telefon.

O artistă a dat lovitura odată cu participarea Survivor România 2021

Va fi ca un experiment social și vreau să văd dacă sunt în stare să mă descurc fără nicio resursă”, a mărturisit artista. Motto-ul ei în viață a ajuns să fie acela că e important să se încreadă în forțele proprii.

„E super important să ai încredere în tine și în propriile forțe, să ai încredere în oameni, dar să n-ai așteptări”, a mărturisit Alexandra Stan.

Sursa foto: Instagram

Codin Maticiuc, peripeții în Africa. S-a plimbat cu o ”conservă”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre