Codin Maticiuc, peripeții în Africa. S-a plimbat cu o ”conservă”

Codin Maticiuc, peripeții în Africa. S-a plimbat cu o ”conservă”
Codin Maticiuc se află în Africa unde trăiește o experiență inedită. Își ține la curent urmăritorii de pe Instagram cu toate peripețiile prin care trece. Acum s-a plimbat cu o ”conservă”.

Codin Maticiuc a fost în safari în Africa. ”Toate bune și frumoase, iar animale, iar poze”, și-a anunțat el fanii, din ce în ce mai mulți. Asta până la un moment dat că a fost nevoit să se deplaseze Toate bune și frumoase, iar animale, iar poze.

Codin Maticiuc, peripeții în Africa. S-a plimbat cu o ”conservă”

Codin Maticiuc este în vacanță în Africa și are experiența vieții lui. Își ține la current fanii prin ce aventuri trece.

”După safariul făcut în Ngorongoro am fost și în Serengeti să facem același lucru două zile. De data asta am ales Four Seasons. Toate bune și frumoase, iar animale, iar poze, iar am pus pe story mi-au crescut urmăritorii vorba lui Selly.

Când am plecat de acolo am fost la aeroportul improvizat aș spune din Serengeti.

Ce trebuie să știți este că: agenția mi-a spus ca e zbor direct în Zanzibar și că e avion mare.

Seara am aflat că, totuși, trebuia sa facem un stop la Arusha. Asta e. M-am obișnuit și cu asta… Când am ajuns la pista de pământ de unde plecam (eu refuz să îi mai spun aeroport) am văzut că avionul nostru e un cosciug zburător, ceva foarte mic cu o singură elice”, povestește Codin Matiuc.

Codin Maticiuc: ”Avionul nostru e un cosciug zburător”

”Eu când văd treburile astea mă gândesc la doi bărbați. Înainte să decolez mă gândesc la Mihai Bendeac, căruia îi e groază total de avioane.

Ce ar face el în situația asta, dacă s-ar sui, dacă nu, dacă ar muri de inimă la decolare sau abia sus când încep zgâltaielile.

După ce decolez mă gândesc mult la Isus Hristos. Dacă mă cheamă la el, dacă ne-a strâns câțiva păcătoși la bord ca să nu fie regrete mari pe Pământ, etc.

Ca să înțelegeți voi NU mi-e frică de zbor în general.

Doar că sunt și pățit și mă apucă panica când sunt turbulențe sau alte mizerii.

Mai cred că aia care efectiv nu simt nimic când conserva înaripată se mișcă ca prin gropile din Ferentari, ei bine, ăia sunt niște inconștienți, nesimțiți, fără minte și care n-au nimic de pierdut.

Niște animale care așteaptă noua încarnare poate prind ceva mai bun”, scrie Codin Maticiuc.

Vedeta noastră mai spune că la decolare pe pistă, lângă avion erau și două zebre. Avionul nu l-a dus direct în Zanzibar, ci a făcut trei halte, tot pe niște câmpuri. Avionul a aterizat lângă girafe.

Codin Maticiuc: Avionul a aterizat lângă girafe

Codin Maticiuc: ” Pleacă-n Doamne iartă-mă că te plesnesc!”

”Ei ce credeți voi ca am pățit la Arusha? Am luat un avion mai mare către Zanzibar? Hahaha. Am rămas în ăla?!? Am luat unul MAI MIC!!! Pâi, FMM de coșmar aviatic, cine o mai veni în Africa! Când am aterizat în Zanzibar mi-am aprins o țigară chiar lângă avion, unde mai târziu am văzut și un mare semn de „NO SMOKING”.

– Sorry, sir, sir, no smoking! Kerosen!

– Pleacă-n Doamne iartă-mă că te plesnesc! Tu n-auzi ca am decolat de lângă zebre și am aterizat razant pe lângă girafe? Scrumez în kerosenul tău!”, a povestit Codin Maticiuc.


Aventurile lui Codin Maticiuc în Africa. Întâlnirea cu bivolii

Exclusiv. Codin Maticiuc a ajuns în Africa.  A fost umilit grav

Recomandarile noastre