O blondă celebră a așteptat în zadar să primească flori de Ziua îndrăgostiților. Cum și-a dat de gol jumătatea

O blondă celebră a așteptat în zadar să primească flori de Ziua îndrăgostiților. Cum și-a dat de gol jumătatea
În timp ce majoritatea divelor autohtone postau fericite pe conturile de socializare cadourile primite de Ziua îndrăgostiților, o vedetă cunoscută și-a plâns în pumni.

O blondă celebră a așteptat în zadar să primească flori de Ziua Îndrăgostiților. Cum și-a trădat jumătatea

O blondă celebră a așteptat în zadar să primească flori de Ziua îndrăgostiților. Cum și-a dat de gol jumătatea

În zadar a așteptat Adda ca iubitul ei soț, Cătălin, să facă gestul mult așteptat și să vină acasă cu flori de 14 februarie, că acest lucru nu s-a întâmplat. Așa că simpatica cântăreață a tot încercat de-a lungul zilei să-i explice soțului, pe contul de socializare, ce are de făcut.

Prima dată blonda a postat o fotografie în timp ce se afla în mașină cu partenerul său de viață și spera că minunea se va întâmpla. Pentru că n-a fost să fie, a mai postat o poză aproape de miezul nopții, în care le arată prietenilor din online că… vaza e goală. La care a adăugat și un comentariu: „Niente! Eu am zis “sa nu-mi iei trandafiri”, nu “să nu-mi iei nici o floare”.

„Le vei primi pe 24 februarie”

Imediat prietenii din online au început să trimită tot felul de comentarii, care de care mai haioase: „Asta nu a fost deloc subtilă. Și tot nu ai primit”, „Le vei primi pe 24 februarie”, „Nu ești singura care nu a primit”, „E 0.00, ai primit florile?”.

Adda suferă de dermografism

După multe investigații, Adda a aflat că suferă de o boală rară, denumită dermografism, motiv pentru care este obligată să țină o dietă strictă. „Țin un regim foarte strict pentru intoleranța la histamină și gluten. Am voie să mănânc foarte puține alimente, foarte proaspete, semigătite, aproape crude.

M-am trezit cu o erupție foarte puternică, am făcut foarte multe investigații medicale. Am luat o pastilă cu o zi înainte despre care se spune că se descompune în corp și poate provoca alergii. Dar au mai contribuit și stresul, oboseala, stilul de viață haotic”, a povestit Adda cu ceva timp în urmă, la ProTV.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre