Slăbiți în 3 zile cu o băutură preparată doar din 3 ingrediente. Nu e nevoie de regim alimentar strict

Slăbiți în 3 zile cu o băutură preparată doar din 3 ingrediente. Nu e nevoie de regim alimentar strict
Nu este o glumă, și nici o promisiune nesusținută. E real. Veți slăbi dacă veți urma această cură.

Tot ce aveți de făcut e să consumați, pe durata a trei zile, această bătătură miraculoasă. La finalul lor, cântarul va arăta mai puțin. Băutură aceasta are menirea de a vă detoxifica ficatul.

Ficatul este cel mai mare organ din corp. El  îndeplinește peste 500 de funcții, cea mai importanta dintre acestea fiind eliminarea toxinelor din organism. Ficatul filtrează zilnic toxinele din corpul nostru. Celulele sale au capacitatea de a se regenera. Însă, viața modernă înseamnă multă chimie, prin urmare e util organismului să ajutăm ficatul, din când în când, cu o cură de detoxifiere.

Exact aici intervine băutura miraculoasă pe care o vom prezenta în cele ce urmează. E simplu de preparat și, spre deosebire de alte cure, nu impune un regim alimentar strict. Mai trebuie să știți că o cură de detoxifiere a ficatului e ideală înainte de încălzirea vremii.  Astfel, organismul se poate debarasa la timp de surplusul de toxine acumulate in timpul anotimpului rece si se pregătește pentru trecerea la un stil alimentar mai lejer.

Datorită eliminarii toxinelor în urma unui proces de detoxifiere a ficatului, corpurile noastre vor resimți mai puțin oboseala cauzată de stresul cotidian, nivelul de energie și de imunitate va crește. Această băutură miraculoasă vă va ajuta și să slăbiți, în doar trei zile.

Ingrediente

6 căni de apă

3 lămâi

1 cană frunze de pătrunjel tocate

5 tulpini de țelină

Mod de preparare

Decojiți lămâile și treceți-le, alături de restul ingredientelor, printr-un blender, cu excepția apei. Odată gata, adăugați apa și amestecați din nou combinația.

Instrucțiuni de utilizare

Acest suc vă va detoxifica organismul. Încercați să beți două pahare din el de 3 ori pe zi pentru cele mai bune rezultate. În această perioadă, mâncați mâncare ușoară și sănătoasă, evitați alimentele picante și consumați cât mai multă apă. Ar fi grozav dacă ați putea să postiți sau să mâncați alimente naturale crude

Sursa: Insgaram / serena_smoothies

Recomandarile noastre