O celebră actriță se plimbă pe stradă în rochie de mireasă. A făcut nuntă acum 6 ani

O celebră actriță se plimbă pe stradă în rochie de mireasă. A făcut nuntă acum 6 ani
Fetele visează de mici să îmbrace rochia de mireasă. Unele și-a desenează, apoi o caută, strâng bani să o cumpere pentru a o îmbrăca atunci când vine momentul.

Vedetele aleg unele din cele mai frumoase rochii de mireasă. Dacă notorietate, designerii se înghesuie în jurul lor ca să le ofere. Când îți place prea mult ideea de rochie de mireasă nu poți aștepta încă o nuntă, mai ales dacă ai avut deja, ca să porți una. pur și simplu îmbraci rochia de mireasă pe stradă, pe covorul roșu al evenimentelor. Este și modul în care a gândit, zilele trecute, Margot Robbie, celebra actriță australiană pe care o știți din Suicide Squad, Lupul de pe Wall Street sau Eu, Tonya.

Celebra actriță se plimbă în rochie de mireasă

Margot Robbie îndrăznește să poarte o rochie de mireasă Chanel pe străzile din New York. Dantela albă și bustiera sunt la ordinea zilei.

Actrița Margot Robbie, care s-a căsătorit în 2016, a decis să înfrunte toamna într-o rochie pe care suntem mai degrabă obișnuite să o purtăm sub soarele fierbinte al verii și într-un anume context, oficial, adică la nuntă, dacă și numai dacă avem calitatea de mireasă.

Actrița a venit la premiera filmului Amsterdam, regizat de David O. Russell, în care interpretează rolul principal alături de John David Washington, Christian Bale și Rami Malek, purtând o superbă rochie de mireasă de la Chanel.

Cea mai frumaosă rochie de mireasă de la Chanel

Dar nu e una oarecare, ci chiar rochia de mireasă pentru show-ul Cruise 2023 prezentat la Monte-Carlo Beach Hotel în luna mai a anului trecut. Margot Robbie a purtat rochia imaculată din dantelă fără bretele, asortată cu o pereche de pantofi stiletto cu platformă, arată Vogue.com. Și a schimbat buchetul de flori văzut pe podium cu o geantă albă asortată.

Trebuie spus că să porți estetica de mireasă pe covorul roșu nu este ceva obișnuit, dar îndrăzneala lui Margot Robbie dă roade. Tânăra a atras toate privirile în timpul apariției sale.

Sursa foto: Instagram