O celebră cântăreață de manele a îndrumat-o pe iubita lui George Simion ce rochie de mireasă să-și aleagă. Cine e designerul

O celebră cântăreață de manele a îndrumat-o pe iubita lui George Simion ce rochie de mireasă să-și aleagă. Cine e designerul
26 august a fost o momentul în care George Simion a spus cel mai frumos „Da” din viața lui. Iar fericirea lui nu are limite.

George Simion și Ilinca, iubita lui, au făcut pasul cel mare, cununia civilă, alături de familie și prieteni de suflet.

O celebră cântăreață de manele a îndrumat-o pe iubita lui George Simion ce rochie de mireasă să-și aleagă. Cine e designerul

Ilinca l-a făcut pe George Simion cel mai fericit bărbat, iar el a promis că o va iubi o viață întreagă. Cei doi au făcut cununia civilă, în prezența familiei și a prietenilor, printre care Dan Diaconescu, care le-a fost și martor, Robert Turcescu, sociologul Mirel Palada și Victor Ciutacu. Ajutorul venit din partea fostului patron de la OTV nu a fost discutat dinainte, totul fiind întâmplător.

„Dacă sunt oameni care îl iubesc, de ce să nu poată să-l vadă, ce, e regim totalitar”

„Domnul primar, eram cu el într-o întâlnire, și mi-a zis că îmi trebuie și doi martori. Și Dan mă suna în momentul ăla și i-am zis să vină repede. Nu mă interesează că Dan Diaconescu pușcăriașul, condamnatul penal… Dan Diaconescu este o victimă a sistemului care a nenorocit România în ultimii 32 de ani.

Eu nu mă feresc să o spun, nu am grețuri. Ce pedeapsă i-au dat, ca până în 2025, timp de 10 ani, să nu poată să apară nicăieri, nici pe sticla, nici pe Facebook. De ce? Ce poate să spună atât de rău? Dacă sunt oameni care îl iubesc, de ce să nu poată să-l vadă, ce, e regim totalitar?”, a mărturisit George Simion, pentru sursa citată.

După cununia civilă, toată lumea a mers în restaurantul resortului, unde s-a încins o petrecere pe cinste. Mirii au ales să poarte la petrecere vestimentație cât mai lejeră. George și-a pus cămașa tradițională, iar Ileana o rochiță superbă, cu partea de sus neagră și umerii goi.

Cât bani s-au cheltuit pe nuntă

George Simion a ieșit foarte bine cu pregătirile pentru nuntă. Totul a fost plătit din banii nașilor și al prietenilor, în plus el a primit multe donații, inclusiv de la Gigi Becali, care i-a dat cea mai bună brânză.

„Până acum am cheltuit propriu-zis 12.000 de euro. Am făcut o estimare cât e brânza de la domnul Gigi Becali, dar am cerut de la fiecare ce are. De la ciobanii de la Jina, de la Polovraci, de la Vaideeni am cerut berbecuți, că ei au oi, domnul Gigi are brânză și așa mai departe”, a spus George Simion la Realitatea Plus.

De ce a ales să facă nuntă câmpenească

Recent, Simion a explicat și de ce a ales să facă nuntă la Măciuca și nu în străinătate. El spune că totul s-a pornit de la numărul de invitați, care era foarte mare și nu exista un loc într-un restaurant unde să încapă toți.

„Bâlci se spune în multe părți din țară la serbările câmpenești.

Nu mi-e rușine. Nu m-am dus la Monaco să îmi fac nuntă, nu m-am dus la lacul Como. Eu sunt într-un sat din România. Cui îi place de noi e binevenit să vină. Singura rugăminte e să-și pună o cămașă populară sau un tricou cu România”, a precizat liderul AUR.

Așa că ales să facă petrecere câmpenească, unde toată lumea va uita de toate relele.

42 de nași și derogare de la BOR

Până acum și-au anunțat prezența peste 10.000 de români, care vor trebui să poarte o brățară cu motive tradiționale, pe care scrie Ilinca şi George Simion şi mesajul „Uniţi din iubire”.

George și Ilinca vor avea 42 de nași, din toate județele țării, dar și verighete cu design tradițional și vor fi cununați de IPS Teodosie.

Cununia religioasă va avea loc într-o biserică de lemn special amenajată în incinta resortului de lux din Oveselu – Măciuca. În mod normal, BOR interzice oficierea căsătoriilor în afara lăcașurilor de cult, dar potrivit informațiilor, politicianul a primit derogare.

Invitații se vor plimba cu balonul cu aer cald

O surpriză inedită pe care Simion le-a pregătit-o invitaților este o plimbare cu un balon cu aer cald. Dar aceștia vor avea parte și de corturi meșteșugărești, expoziții de fotografie, precum și o zonă de „Merinde și udătură”. În acest loc se vor găsi preparate tradiționale din toate zonele României, de la Țara Moților, Bucovina, Basarabia, Moldova, Vrancea până în Ialomița, Dobrogea, Argeș și Muscel, Teleorman, Țara Făgetului, dar și Bistrița, Oltenia, Banat și Maramureș.

Nici cei mici nu au fost uitați. Ei vor avea un loc de joacă, zonă de echitații și de graffiti și ateliere de sculptură. Va exista și o zonă specială pentru miri și prietenii de suflet ai acestora. „Colegii mi-au promis o mulțime de surprize. Este un moment de bucurie și vrem să redescoperim o parte din tradiții.

Vom avea o reconstituire istorică a unei bătălii dintre daci și romani și un spectacol ecvestru. Sunt prietenii noștrii de la Terra Dacica Aeterna și un prieten care face spectacole călare”, a spus AUR.

Ce rochie de mireasă și-a ales Ilinca

Cea care a fost alături de Ilinca pentru a-și găsi rochia de mireasă perfectă este cântăreața Carmen Șerban. Celebra artistă i-a recomandat să meargă la Brândușa, o basarabeancă care îi realizează de foarte muți ani ținutele de scenă. „Ilinca este o fată finuță și frumoasă cu un suflet aparte, a știut George ce să aleagă!

La recomandarea mea, Ilinca va purta o rochie superbă creată de designer-ul vestimentar la care și eu îmi fac ținutele de aproape 15 ani. Le urez mirilor George & Ilinca, sănătate, fericire și copii mulți și frumoși ca ei”, a povestit Carmen Șerban, pentru WOWbiz.

„Nu știu dacă e nuntă sau înmormântare”

Potrivit unui comunicat de presă al AUR, printre cei care vor cânta la nuntă se numără Theo Rose, Sofia Vicoveanca, Plăieşii, Surorile Osoianu, Sava Negrean Brudaşcu, trupa Pheonix, Adrian Naidin şi Maria Gheorghiu. Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci a confirmat pentru G4Media că va concerta sâmbătă seară la nunta George Simion, dar a mărturisit că nu știe despre ce eveniment e vorba.

”Nu știu dacă e nuntă sau înmormântare. Vorbiți de concertul de mâine (n.r. sâmbătă) seară, nu? E în Vâlcea, undeva, da?  Concertăm, după care am plecat din țară, în Spania. Organizatorii știu mai bine ce și cum. Nu eu semnez, avem organizatori care se ocupă, eu vin din Spania să cânt.

Am auzit că sunt 10 mii de oameni, eu mă bucur, pentru ei cânt, pentru poporul ăsta, pentru publicul nostru. De aia vin aici, să cânt”, a transmis Covaci. Pe de altă parte, sursele spun că între Nicu Covaci și o firmă care organizează evenimente s-a semnat un contract încă din luna iunie și s-a încasat și avansul.

Cât privește cererea în căsătorie, Ileana Munteanu a vorbit într-un interviu la România TV, cum a fost momentul. Tânăra susține că George Simion a pus la cale o farsă cu ajutorul unui polițist. Ea a fost oprită de oamenii legii în trafic, care i-ar fi oferit un dar din partea liderului AUR. Inelul, adică.

Sursă foto: Robert Turcescu, rtv, wowbizz