O farsă a unui elev a închis o școală din Texas. S-a lăsat și cu spitalizări. Incredibil la ce s-a gândit copilul

O farsă a unui elev a închis o școală din Texas. S-a lăsat și cu spitalizări. Incredibil la ce s-a gândit copilul
Un elev din Texas a făcut o glumă total deplasată, dar nu s-a gândit la consecințe. Din cauza neglijenței sale, șase dintre colegi au ajuns la spital.

Potrivit autorităților, tânărul a folosit un spray pentru pârțuri, iar din cauza mirosului greu de suportat, colegilor li s-a făcut rău.

Conform informațiilor oferite de New York Post, emanația spray-ului a fost atât de puternică încât a fost nevoie de intervenția pompierilor, care au crezut că e vorba de o posibilă scurgere de gaze la liceul Caney Creek și au căutat trei zile. Ulterior, s-a aflat că mirosul îngrozitor provenea de un spray de pârțuri pe care un elev l-a folosit în sala de clasă.

„Au cercetat clădirea cu echipamente de detectare a gazelor”

„Un elev a mărturisit că a adus cu el un spray de pârțuri foarte concentrat, pentru a face o farsă, numit Hensgaukt Fart Spray.

Primii care au intervenit au cercetat clădirea cu echipamente de detectare a gazelor, dar nu au reușit să localizeze niciun fel de scurgere”, a mărturisit un reprezentant al echipei de pompieri și salvare din Caney Creek.

Șase elevi au ajuns la spital din cauza durerilor groaznice de cap

Mirosul foarte greu a făcut ca șase copii să ajungă la spital, întrucât prezentau dureri foarte puternice de cap, iar alți opt elevi au spus că s-au simțit rău. Chiar dacă pompierii au garantat ulterior calitatea aerului din școală, aceasta s-a închis pentru o săptămână. „În acea zi, șase elevi au fost spitalizați, după ce au suferit dureri de cap severe din cauza mirosului”, a declarat șeful pompierilor din Caney Creek, Raymond Flannelly, pentru KHOU-11.

Și în România au fost incidente în școli

Ultima întâmplare de acest gen petrecută într-o școală din România a avut loc în luna noiembrie a anului trecut. Atunci, un băiat de 13 ani a pulverizat spray lacrimogen în interiorul clădirii, la o școală din Chitila. O fată a ajuns la spital cu atac de panică și mai mulți elevi spun că s-au simțit rău. Școala a fost evacuată imediat și cei mai mulți părinți s-au grăbit să-și ia copiii acasă.

Elevul de clasa a șasea a pulverizat un spray cu substanțe lacrimogene în toaleta băieților. Colegii lui spun că au simțit imediat efectul substanței, răspândindu-se mai ales în jumătatea de sus a încăperilor. Pentru o fetiță a fost chemată Salvarea deoarece a făcut un atac de panică.

Recomandarile noastre