O fostă Miss nu se lasă. Dansează pasional și cu piciorul amputat

O fostă Miss nu se lasă. Dansează pasional și cu piciorul amputat
Viața merge înainte cu orice preț. Fără depresie și fără tristețe. Fosta Miss Columbia nu se dă bătută în ciuda faptului că trece prin momente cumplite, care ar dărâma psihic pe oricine. Ea își arată mișcările de dans la numai două săptămâni după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale în urma căreia a rămas fără un picior.

Daniella Álvarez, 32 de ani,  a distribuit pe Instagram un videoclip în care dansează alături de fratele ei. Filmările au fost realizate la numai două săptămâni de la cumplita operație în timpul căreia medicii i-au amputat piciorul stâng.

Problemele tinerei au început în luna mai. Fosta miss a fost operată pentru extirparea unei tumori din stomac, dar au apărut complicații în timpul intervenției, medicii au diagnosticat-o cu ischemie și au constatat cât de diminuat era fluxul de sânge în picior, astfel că acesta a trebuit, în final, tăiat.

Pasionată de dans, Daniella Álvarez a refuzat să ia în calcul ipoteza că după așa o intervenție radicală nu va mai putea dansa. Ea sfidează orice prognostic și, la numai 14 zile de la operație, pășește în ritm latino. Videoclipul în care apare alături de fratele ei, Ricky Álvarez a fost vizionat de peste 2,6 milioane de ori pe contul ei de Instagram, unde a fost postat duminică, arată Daily Mail.

”Adăugând swing în viață, cu partenerul meu preferat de dans”, a scris pe Instagram frumusețea care, în 2011 a fost declarată cea mai frumoasă columbiancă și care, ulterior, a făcut carieră în televiziune. ”Dificultățile nu contează! Trebuie să fim rezistenți în viață”, a mai scris aceasta.


#blacklivesmatter acum 45 de ani. Ce gest a făcut Ilie Năstase

Dietă. Slăbește eficient în funcție de vârsta ta


Născută în Barranquilla, frumusețea sud-americană și-a reprezentat țara în concursul Miss Universe din 2012. La mijlocul lunii iunie, ea a mărturisit public că urmează să îi fie amputat piciorul stâng. Într-unul dintre mesajele sale anterioare de Instagram, Álvarez le-a promis fanilor că va dansa din nou.  Iar la finalul celor cinci operații, din care ultima care a avut loc pe 23 iunie, tânăra a dansat.

Álvarez, care conduce o boutique online, le-a spus fanilor și cum va fi viața ei de acum înainte. Nici vorbă de depresie. Viața merge înainte. ”Am luat decizia să am o proteză care să-mi permită să dansez campeta”, a scris vedeta. Campeta este un stil de dans originar din regiunea de coastă a Caraibelor, unde tânăra s-a născut și a crescut.

 

View this post on Instagram

 

No importan las dificultades! Debemos ser resilientes en la vida !! #enrumbatecondaniella

A post shared by Daniella Alvarez (@danielaalvareztv) on

Sursa foto / video: Instagram / Daniella Álvarez