O fotografie a surprins adevărata față a Regelui Charles. Se pare că tot ce vedem e doar un rol

O fotografie a surprins adevărata față a Regelui Charles. Se pare că tot ce vedem e doar un rol
Chiar dacă nu sunt în relații prea bune, se pare că regele Charles nu i-a scos de la suflet pe Harry și Meghan. Dovadă stând o fotografie cu cei doi pe care o păstrează.

Regele Charles nu e atât de dur pe cât vrea să pară și se pare că suferă după fiul său, Harry. Mai mult, e foarte prosibil să se gândească să reînnoade relația.

Regele Charles păstrează în Palatul Buckingham, o fotografie de la nunta lui Harry cu Meghan Markle. Să fie oare un prim pas spre împăcare?

Miercuri, 12 octombrie, monarhul s-a întâlnit cu prințul ministru, Liz Truss, pentru a da startul întrevederilor lor săptămânale pe teme guvernamentale, care vor avea loc în privat, așa cum obișnuia să facă regina Elisabeta a II-a. Într-o înregistrare video, care a fost postată de producătorul regal al ITV ‘s, Lizzie Robinson și distribuită pe rețelele de socializare se vede cum premierul britanic este condus în biroul regelui Carol, în timp ce face o reverență în fața regelui, înainte de a-și strânge mâna.

În timp ce Truss a intrat în camera din Palatul Buckingham, camera a trecut apoi la o colecție de fotografii de familie expuse într-un colț al camerei. Internauții au observat că una dintre fotografii este a Ducelui și Ducesei de Sussex, făcută la nunta lor din mai 2018, relatează US Weekly.

 

Doria a fost singurul membru al familiei din partea ducesei de Sussex care a participat la nuntă

Fotografia, care a fost făcută la Castelul Windsor după ceremonia de la Capela St. George, îi surprinde pe cei doi stând în mijloc, înconjurați de familie și de grupul de nuntași, în imagine apărând și mama lui Meghan, Doria Ragland. Îmbrăcată într-un costum verde lămâie, la fel ca cel al regretatei Elisabeta, Doria a fost singurul membru al familiei din partea ducesei de Sussex care a participat la nuntă.

În ciuda tensiunilor din familie, fotografia poate fi considerată, se pare, un semn subtil al faptului că Majestatea Sa îi consideră în continuare pe Meghan și Harry ca făcând parte din familie. De altfel, după moartea reginei, Charles și-a exprimat dragostea pentru cuplu în discursul său în calitate de nou rege. „Vreau să îmi exprim dragostea față de Harry și Meghan în timp ce continuă să își construiască viața peste hotare”, a spus suveranul.