O iluzie optică a șocat internetul. Videoclipul viral i-a făcut pe oameni să confunde un joc video cu viața reală

O iluzie optică a șocat internetul. Videoclipul viral i-a făcut pe oameni să confunde un joc video cu viața reală
Videoclipul a fost distribuit de nenumărate ori pe rețelele sociale. Acesta pare să arate un om care zboară în nori, lăsând oamenii nedumeriți. Mulți credeau că imaginile provin dintr-un joc video, nicidecum din realitate.

O iluzie optică a șocat internetul. Acest videoclip incredibil care circulă în ultimele zile pe internet pare să arate un om care sare în cer. Imaginile prezintă o iluzie optică, făcându-i pe privitori să nu își dea seama ce se întâmplă cu adevărat.

Iluzia optică care a intrigat internauții

O iluzie optică a șocat internetul. În videoclip, un bărbat poate fi văzut îmbrăcat în negru, stând pe fața unei stânci pe un cer albastru frumos, completat cu nori albi care îi atârnau sub picioare. 

Apoi, acesta sare și execută un backflip (o rotire pe spate) perfect. El pare să plutească în sus în cer, spre nori, și continuă să se ridice până când este ascuns de stâncă.

Joc video sau realitate?

Videoclipul i-a lăsat pe utilizatorii rețelelor sociale nedumeriți după ce a fost distribuit pe internet, un utilizator spunând că pare a fi ceva dintr-un joc video. Filmat în Ostallgäu, Germania, videoclipul îl arată pe omul care sare în lacul Alpsee, este perfect nemișcat și reflectă cerul de deasupra.

A fost încărcat pe rețelele sociale cu doar câteva zile în urmă și până acum a fost apreciat de 2.800 de ori. Oamenii au avut nevoie ceva timp pentru a afla ce se întâmplă cu adevărat, iar unora a trebuit să li se explice soluția.

Cu ce produse înlocuim zahărul din alimentație. Mierea sau scorțișoara, printre preferate

Recomandarile noastre