O legendă a filmului a murit după o comă diabetică. Fanii au inundat rețelele de socializare

O legendă a filmului a murit după o comă diabetică. Fanii au inundat rețelele de socializare
O generație de mari artiști se pierde. Aproape în fiecare zi este anunțat încă un deces. O mare actriță a murit, după ce a intrat în comă diabetică.

Colegii sunt devastați. O mare actriță, cu o carieră de excepție, a încetat din viață. „Îi spun «La revedere» celei care m-a făcut să mă îndrăgostesc de teatru. La revedere, regină a comediei”, a scris un regizor.

O legendă a filmului a murit după o comă diabetică. Fanii au inundat rețelele de socializare

Lumea filmului egiptean a primit o veste tristă. Legendara actriță Soheir Al Bably a murit, duminică, la vârsta de 84 de ani, informează thenationalnews.com.

Vedeta și-a petrecut ultimele zile din viață într-un spital din Egipt, la terapie intensivă, după ce a intrat în comă diabetică.

La scurt timp după ce s-a aflat că Soheir Al Bably a murit, fanii și colegii actriței au inundat rețelele de socializare cu mesaje de condoleanțe.

Într-o postare pe Twitter, actorul egiptean Mahmoud El-Bezzawy a lăudat contribuția actriței la drama și comedia egipteană, spunând că și-a adus „amprenta” în fiecare rol.

Cine a fost Soheir Al Bably

„Îi spun «La revedere» celei care m-a făcut să mă îndrăgostesc de teatru. La revedere, regină a comediei”, a fost mesajul postat pe Twitter de către regizorul Batoul Arafa.

Născută în 1937, Soheir Al Bably a arătat că are talent la actorie și la muzică încă din copilărie. A fost încurajată de tatăl ei să se înscrie la Institutul de Arte Dramatice și la Institutului de Muzică.

În cariera sa, vedeta a jucat în zeci de filme și piese de teatru. În 1997, Soheir Al Bably a anunțat că se retrage din actorie, dar după nouă ani a revenit asupra deciziei și a jucat în serialul Qalb Habiba (Inima unui iubit).

Al Bably și-a început cariera la o vârstă fragedă, în perioada de vârf a epocii de aur a cinematografiei egiptene. Ea a fost desăvârșită în teatru, film și televiziune. A jucat în mai multe spectacole egiptene binecunoscute în lumea arabă.

Al Bably a fost căsătorită de cinci ori. Primul ei soț a fost Mahmoud Al Naqouri, cu care a avut o fiică, pe Niveen. Actrița a mai fost măritată cu cântărețul Munir Murad, precum și cu oamenii de afaceri Ashraf Al Sirjani și Mahmoud Ghoneim. Ultimul soț al vedetei a fost actorul egiptean Ahmed Khalil.