O mare actriță de la Hollywood este în doliu. Tatăl ei, tot actor, s-a stins din viață

O mare actriță de la Hollywood este în doliu. Tatăl ei, tot actor, s-a stins din viață
O mare actriță de la Hollywood este în doliu, după ce tatăl ei s-a stins din viață. Acesta era și el, la rândul său, actor.

Blake Lively este o mare actriță, cunoscută îndeosebi pentru rolul său din „Gossip Girl”. Actrița este căsătorită cu Ryan Reynolds și împreună au trei copii. Micuții au rămas din păcate fără bunic, căci Erin Lively a murit la vârsta de 74 de ani. Erin Lively era și el actor la rândul său. 

Acesta a murit în Los Angeles, înconjurat de soția sa și copii, potrivit The Hollywood Reporter. Ernie Lively, care a avut o carieră de 50 de ani, a jucat în filme precum Passenger 57, The Dukes of Hazzard și Turner & Hooch. Cariera actorului se întinde pe o perioada de 5 decenii. 

Blake Lively, o mare actriță de la Hollywood, e în doliu. Și-a pierdut tatăl 

Ernie Lively, pe numele său adevărat Ernest Brown Jr., s-a născut la 29 ianuarie 1947, în Baltimore. Inițial, el a fost profesor de engleză. Apoi, în timpul războiului din Vietnam, acesta a fost locotenent.

În cariera actoricească l-au urmat toți copii săi. Acesta este și tatăl cunoscutei actrițe Blake Lively. Blake a fost unul dintre cei cinci copii pe care Ernie i-a împărtășit cu soția sa, Elaine Lively. Alți patru copii ai lor – Eric Lively, Robyn Lively, Lori Lively și Jason Lively – și-au construit toți cariere de actorie.  Pe lângă soția sa Elaine și copiii lor, Ernie este supraviețuit de nouă nepoți, sora sa Judith și trei dintre soții fetelor sale.

Suferise o operație pe inimă în 2013

Ernie a suferit o operație cardiacă în Utah în 2013, scrie People. 

După ce și-a dat seama că inima sa funcționează doar parțial, Ernie l-a contactat pe Dr. Amit Patel, profesor la Divizia de Chirurgie Cardiotoracică a Școlii de Medicină a Universității din Utah și a devenit primul pacient cunoscut care a fost supus unei terapii genice retrograde pentru inimă. Procedura revoluționară a inclus injectarea propriilor celule stem în inima sa pentru a repara mușchii și arterele deteriorate. 

„M-am trezit zilele trecute și i-am spus soției mele:„ Nu m-am simțit așa de bine de ani de zile ”, a spus Ernie după procedură. „M-am mutat în Utah din cauza zăpezii, dar nu am reușit să schiez. Nu am avut inima să o fac. Acum, sunt încântat să trăiesc restul vieții în loc să stau degeaba. Dr. Patel mi-a salvat viața “, spunea la vremea respectivă regretatul actor. 

Foto: Facebook

Ce face fosta soție a prințului Andrew în Italia

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri