Iată ce face fosta soție a prințului Andrew în Italia. Se bucură de o nouă oportunitate de job. Dar se bucură și pentru înmulțirea familiei. Pentru Sarah Ferguson această perioadă este un moment deosebit de bucuros. Atât în ceea ce privește munca, cât și viața privată.

În urmă cu câteva luni, Beatrice de York, fiica lui Sarah Ferguson și a fostului său soț Andrew de Edinburgh, al treilea copil al reginei Elisabeta a II-a, a anunțat că așteaptă un bebeluș de la soțul ei, Edoardo Mapelli.  Cu toate acestea, bucuria de a deveni bunică nu este singura pentru ducesa de York. Ea va pleca în Italia, mai precis în Puglia, pentru a înregistra un program TV cu tematică de călătorie și stil de viață.

Ce face fosta soție a prințului Andrew

După divorțul de ducele de Edinburgh, Sarah Ferguson s-a dedicat diverselor angajamente. Ea a lansat un brand de stil de viață „Duchess Inc.”. Și a scris mai multe cărți pentru copii. Acum așteptată lansarea, în august 2021, a romanului ei istoric și autobiografic „Her Heart for a Compass”.

Conform dezvăluirilor din Daily Mail, ducesa de York a fost invitată de Nancy Dell’Olio (un celebru avocat din New York de origine din Bisceglie) pentru a petrece câteva zile de vacanță în frumoasa regiune italiană. Excursia lui Ferguson în Italia ar putea avea ca rezultat un program TV dedicat călătoriilor, probabil pentru a descoperi Puglia și comorile sale ascunse.

Dacă ni se permite să visăm, având în vedere marele interes manifestat întotdeauna de Ducesa de York în zona publicului tânăr și foarte tânăr, este posibil sa realizeze un program de călătorie dedicat în mod special unei audiențe formată din copii.  Vom descoperi detaliile proiectului mai târziu, dar deocamdată așteptăm sosirea familiei regale în Italia, scrie Elle Italia.

Sursa foto: Instagram

Au înlocuit cimentul cu cenușă de hârtie. Vor să facă o autostradă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri