O mare vedetă rupe tăcerea: era abuzată de tată în copilărie. Recurgea la măsuri drastice ca să se protejeze

O mare vedetă rupe tăcerea: era abuzată de tată în copilărie. Recurgea la măsuri drastice ca să se protejeze
Shania Twain dezvăluie că obișnuia să își turtească sânii pentru a încerca să evite abuzurile sexuale din partea tatălui vitreg în copilărie. Cântăreața, în vârstă acum de 57 de ani, a fost agresată sexual și fizic de tatăl ei vitreg în tinerețe.

Ajunsă o mare vedetă, Shania Twain rupe tăcerea la 57 de ani și povestește detaliat cum „i-a fost rușine să fie fată”, fiind abuzată de tată în copilărie. Vedeta a dezvăluit că obișnuia să își aplatizeze sânii pentru a evita abuzurile sexuale din partea tatălui ei vitreg, în adolescență.

Cântăreața și compozitoarea canadiană, în vârstă de 57 de ani, a vorbit deschis despre copilăria ei dificilă. A crescut în sărăcie în Ontario, cu patru frați care locuiau cu mama ei, Sharon, și cu tatăl ei vitreg, Jerry Twain, care i-a adoptat legal pe copii. „Nu ai vrut să fii fată în casa mea”, spune acum vedeta.

Shania Twain, abuzată de tată în copilărie, își masca feminitatea

Ca o modalitate de a face față abuzurilor fizice și sexuale ale acestuia, Shania a explicat într-un interviu sincer pentru The Sunday Times că încerca orice pentru a trece neobservată în casă. „Mă ascundeam și îmi aplatizam sânii. Purtam sutiene care erau prea mici pentru mine și purtam două, minimalizând totul până când nu mai era nimic de fată la mine. Să fie mai ușor să trec neobservată.

Dar apoi mă duceam în societate și eram o fată care avea parte de celelalte lucruri unele normale, altele neplăcute, iar asta m-a întărit. Și atunci te gândești: Oh, cred că este pur și simplu nasol să fii fată. E atât de nasol să ai sâni. Mi-a fost rușine că sunt fată”. În 2018, Shania a declarat că abuzul a început când avea în jur de 10 ani. Admițând că a fost abuzată sexual, ea a declarat pentru The Guardian.

Coșmarul a început la vârsta de 10 ani

„Uf! Nu îmi este ușor să intru în detalii despre asta. Nu mă deranjează să o spun. Pentru că eu cred că este important ca oamenii să înțeleagă că poți supraviețui acestor lucruri. Simt că abuzul sexual merge mână în mână cu abuzul fizic și psihologic. Atunci când este vorba de cineva pe care îl cunoști. Am învățat să blochez acest lucru. Abuzatorii au nevoie să te manipuleze. Fie că este înainte sau după. Iar ceea ce mi-am spus este: Bine, este ceva în neregulă cu această persoană și acea persoană nu este bine”, a relatat vedeta.

Shania nu și-a cunoscut tatăl biologic. Ulterior, tatăl ei vitreg, Jerry, și mama ei, Sharon, au murit într-un accident de mașină în 1987, cânt vedeta avea 22 de ani.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre