O nouă dramă pentru prezentatoarea mutilată cu acid sulfuric

O nouă dramă pentru prezentatoarea mutilată cu acid sulfuric
Nu se mai termină dramele din viața celebrei prezentatoare TV atacate cu acid sulfuric. După zeci de operații menite să îi repare chipul desfigurat, recent a aflat că mai trebuie să ajungă la chirurgie din nou.

În 2008, prezentatoarea tv Katie Piper a fost atacată pe stradă de un bărbat, care fusese angajat de fostul ei iubit gelos și care care i-a turnat acid sulfuric pe față. Chipul prezentatoarei a fost pur și simplu mutilat. A crezut că nu își va mai reveni niciodată.

De atunci, în cei 12 ani care au trecut, vedeta a suferit peste 40 de operații estetice. Au fost ani de chin, durerorși fizic și psihic. Când ajunsese să se convingă că nu va mai duce o viață normală niciodată, s-a îndrăgostit.  Katie l-a cunoscut pe Richard James Sutton în 2013. Acesta este de meserie tâmplar și constructor. Cei doi s-au logodit un an mai târziu, iar în 2015 au făcut nunta, în prezent fiind părinții a doua fetițe superbe.

Însă suferințele fizice nu s-au încheiat încă. Aceasta a dezvăluit pe contul său de Instagram că, în urma unor complicații,  a fost nevoită să se opereze din nou la ochiul cu care nu mai vede deloc după atacul cu acid sulfuric din 2008. „A trebuit să mă operez la ochiul meu orb. În ultima vreme simțeam multă durere și aveam infecții”, a spus Katie. Medicii au realizat un transplant în cazul ei. Ei i-au luat piele sănătoasă de pe brațe și i-au pus-o la ochiul cu probleme.


Ei sunt românii care au cucerit America! Iată cu ce

Bianca Drăgușanu și-a făcut școală de dive!


Katie își amintește în detaliu drama prin care a trecut în momentul atacului. „Nu mă gadeam că voi supraviețui. Îmi este imposibil să descriu durerea pe care am simțit-o. Hainele pe care le purtam au început să se topească”, a povestit prezentatoarea TV. În prima fază a tratamentului, imediat după atac, ea le-a cerut părinților să o omoare.

Sursa foto: Instagram / Katie Piper