O postare a actorului Marius Manole a explodat pe internet. Oamenii se înghesuie să comenteze o situație delicată

O postare a actorului Marius Manole a explodat pe internet. Oamenii se înghesuie să comenteze o situație delicată
Actorul Marius Manole este un personaj aparte în lumea mondenă, iar ca artist, unul extrem de apreciat. Vedeta apare în numeroase spectacole care se joacă sold-out.

Joi, o postare a actorului Marius Manole pur și simplu a explodat pe internet. El a ales să distribuie pe Facebook un screen shot după mesajul pe care i l-a lăsat o admiratoare. Aceasta, așa cum se vede, în imaginea distribuită de celebrul actor, este preocupată de orientarea sexuală a actorului, temându-se că îi plac bărbații. Dincolo de faptul că femeia nu scrie corect, mesajul rămâne clar.

Amuzat de situație, Marius Manole i-a răspuns doamnei. „Speranța moare ultima”. Apoi a decis să facă public dialogul cu aceasta și a comentat plin de spirit: „Doamna sigur va fi dezamagită și fără speranță”.

Ce îi transmit internauții lui Marius Manole

Postarea celebrului actor a devenit în foarte scurt timp virală.  Peste 1.500 de persoane au arătat că au citit postarea și tot al zecelea om a avut și ceva de spus. Comentariile sunt fascinante. Iar la foarte multe dintre ele, Marius Manole a răspuns. Lucru care i-a incitat și mai mult pe internauți.

„Fii bărbat și spune-i doamnei adevarul. Și mie mi se pare ca in ultima vreme umbli cu tot felul de persoane dubioase”, este unul di mesajele primite de actor.

„Marius, totuşi îi poţi confima fără probleme că eşti a nice guy, că doar de asta te place, că eşti un tip simpatic, nu?”, i-a scris altcineva.

Mulți dintre comentatori au avut mesaje și pentru doamna îngrijorată de viața actorului Marius Manole.

„Sper că ești iubit, gay, ce vrei tu! Ne-ai făcut de atâtea ori fericiți, Marius Manole, încât meriți toată înțelegerea, bucuria și iubirea din lume! Ești un om frumos, altruist. Doamne, ajută! Pentru doamna am un mesaj: Și ce dacă ar fi / este gay??? Care este problema dumneavoastră? Nu dormiți bine noaptea din cauza orientării sexuale a altor cetățeni?”, a mai replicat cineva.

„Eu ma enervez cand citesc comentariile de pe pagina ta. Nu stiu cum de nu te lasa nervii. Nu numai ca multi nu stiu gramatica, dar atata rautate…”, a comentat o femeie. Iar Marius Manole i-a răspuns că are nervii tari.

Femeile au fost cele care au lăsat cele mai multe comentarii din cele vreo 160 și aproape toate în favoarea celebrului actor. Mesajul era unitar: Nu privește pe nimeni orientarea sexuală a cuiva.

„Eu zic ca esti un Manole, restul nu e treaba lor!!!! Sa se rezume la calitatea de spectator, admirator…si Andersen a fost good guy dar gay, asa si? Nu mai citim povesti, sau cum?”.

Sursa foto: Facebook

Recomandarile noastre