O rață e vedetă mondială. O să priviti imaginile de zeci de ori

O rață e vedetă mondială. O să priviti imaginile de zeci de ori
Rața Wrinkle a atins celebritatea la nivel mondial în mai puțin de zece ore, ceea ce este un record absolut. Totul s-a petrecut la New York, iar momentul a fost surprins de zeci de camere video.

Veți privi videoclipul de mai jos zeci de ori și cu siguranță nu vă veți sătura de el. E cel mai distribuit clip la ora actuală, iar Wrinkle deja primește oferte din partea impresarilor, pentru a i se clădi o carieră în showbiz.

Rața aceasta a ajuns pe covorul roșu al evenimentului de la New York! Și a pozat ca un superstar!

Totul s-a întâmplat sub ochii a zeci de mii de participanți la maratonul anual de la New York.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wrinkle 🦢 宙紋✨ (@seducktive)


Rața s-a alăturat participanților și a alergat ca ieșită din pușcă, țipând „a victorie” în momentul în care a trecut prin fața camerelor de filmat. Felul drăgălaș în care alerga înaripata, cu „adidașii” ei roșii au făcut deliciul publicului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wrinkle 🦢 宙紋✨ (@seducktive)


Acum, Wrinkle este celebră și este deja căutată de tot felul de impresari pentru a o include și în alte evenimente, dar și reclame. Uluitor este și faptul că stăpânul raței este chiar Justin Wood, maratonistul nr. 1 al maratonului din epicentrul Statelor Unite.

Reacții de milioane!

Compania Adidas a reacționat instant la videoclip cu un mesaj amuzant: „Trimitem asta urgent către echipa noastră de designeri pentru o nouă colecție de adidași-rață!”

Maratoniștii din lumea întreagă au distribuit și ei clipul făcând glume pe seama celor „leneși”:

„Rața asta a alergat la maraton! Tu ce scuză ai?”